west coast street cup 2014

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5670, 17.1.2014.

 1. Hautamäki

  Hautamäki 2nd gear

  Ilmoitauduttu on! Toivottavasti meni vielä ennakkoilmoihin..? :-?
   
 2. Porissa ajetaan tänä vuonna myös Blacklistaakin ja jos listalle on kiinnostusta pyrkiä niin täältä löytyy lisää infoa: viewtopic.php?f=26&t=274836
  ja yksityisviestillä allekirjoittaneille voi hoitaa ilmoittautumisen tai lisäkyselyt.
   
 3. triniemi

  triniemi Gearhead

  Valokuvaajille terveisiä: Tarvitsen kuvan lehteen Corollasta (ETB 610) joten räps filmaten taas, pieni korvauskin maksetaan tarvittaessa.
   
 4. 120ZZZ

  120ZZZ 3rd gear

  Kotiuduttu on tuolta helteiseltä Porin lentokentältä.
  Kyllä oli mahtava päivä ja tuli nautittua darg racingista koko rahan edestä.
  Pien kooste päivästä Japanilaisella urheiluautolla kiihdystä harrastavan näkökulmasta:
  Tuolta blacklistiltä tuli huomattua,että todella paljon porukkaa on tulossa ajamaan WCSC Pori II kisaan eli ajoissa liikkeelle aamusta.
  5.30 lähtö täältä Kaarinan saaristosta ja kaveri hyppäs kyytiin Turusta.
  Kentällä 8n jälkeen.Ilmottautuminen oli ripeätä ja kun tulin autolle,niin jo lähes samalla hetkellä katsuri oli paikalla.Kardaanilenkin tarkastus oli katsurin suurin mielenkiinto ja löytyhän se lenkki.
  Ekassa lähdössä (klo 11.26) päivän paras 60ft 1.78s ja kakkos vaihteella kytkin luisti,piti nostaa kaasua ja kytkin piti taas.Aika 13.210/168.93kmh.RT 0.714. ja kyllä oli jo lämmintä touhua.
  Toiseen lähtöön ahtoja pois.Nyt piti kytkin mutta rengas ei,tais mennä vähän ohi liimatulta kohdalta.Sutimista oli reippaasti.
  Kolmannessa lähdössä tuli huomattua,että tuo viskolukko oli mennyt niin kuumaksi eli siitä ei ollut enää mitään apuja.Lähtö tapahtui yks pyörä sutien.
  Neljäs ja viides lähtö,vain kevyt burnissutaisu.Tämä toimi ja viidennessä lähdössä tuli päivän paras aika 13.1/169+kmh.
  Kuudes lajittelulähtö meni vaihtovirheeseen,mutta 660ft asti oli 4nen ja 5nen lähdön toisinto.Hyvä niin.
  Indeksiksi 13.20 ja pudotusten ekalle rundille vastaan Kotten Tallgren & Hitlers Revenge.Hänellä 11.99 indeksi meidän vuoro oli ET Bracketin viimeinen.
   
 5. 120ZZZ

  120ZZZ 3rd gear

  Jatkuu.
  Mulla vihreä matkavalona ja peileistä näin,että joku nyykähdys vastapuolella tapahtus ja auto ei lähtenyt kunnolla matkaan.Mutta kuitenkin vastapuoli sai auton matkaan ja piti seurata ettei saa mua kiinni ja en saisi ajaa alle.Jarrutin lopussa ajaksi 14.09/132kmh.Kupla ei päässyt edes kunnolla lähelle vaikka sillä sillä vauhtia yli 180kmh.
  Hieno ajaa henkilöä vastaan,josta oli lukenut VM:stä jo teinipoikana.Drag race oli vain haavetta omalla kohdalla.
  Toiselle pudotusajoon vastaan sininen Camaro,sama auto joka oli Aukiolla Nitroissa.Camaro ei lähtenyt käyntiin ja soololla seuraavalle rundille.13.4/167+kmh.
  Kolmas rundi aloi aikas hätäseen ja vehkeet oli jo aikas hiilillä.Vastaan tuli muistaakseni Hautamäki .
  Nyt tuli mulle seinä vastaan.Auto ei vaan jaksanut kulkea ja taisin myös lampulla hävitä.
  Ja tämä oli tämän moottorin viimeinen varttimailiveto,n.250 varttimailivetoa ja kilometrejä tällä avaamattomalla koneella yli 191500km,sekä ohivuotoja 10-22% sylintereissä.Paras aika on ollut 12.6/173kmh.Uutta verta konehuoneeseen.

  ISO KIITOS WCSC kisajärjestäjlle.
  ET Bracket 617.
   
 6. pasleh

  pasleh 3rd gear

  Loistavaa joustavaa toimintaa taas Porissa! Seitsemän lähes identtistä vetoa, 33 asteen helteestä huolimatta uudet enkat ajassa ja loppunopeudessa.

  Pasi
  Fiesta mk1
   
 7. triniemi

  triniemi Gearhead

  Ensimmäinen ykköspokaali West Coast Street Cupista! Ensimmäisen kerran kisattu tuolla 2006 ja nyt jo napsahti! Erityiskiitos järjestäjille, palvelu pelasi sekä varikolla, maalinpäässä, hinauksessa ja lähtöalueella! Pito oli jopa parempi mihin on totuttu, ainahan se on Porissa hyvä, mutta nyt oli ihan huippua!

  Naputtelen kisarapsan myöhemmin, tänään vielä hommia niin ettei tiedä mistä alottais.
   
 8. triniemi

  triniemi Gearhead

  Jos nappasit kuvia ETB 610 (Valkoinen Corolla), laita ihmeessä sähköpostilla kuvia / linkkiä triniemi@hotmail.com

  Tarttis lehteen kuvan huomiseksi, pieni korvauskin maksetaan tarvittaessa.
   
 9. C-barge

  C-barge Gearhead

  Kiitos Porin puuhamiehillle ja toimitsijoille taas kerran hienoista porilaisista kisoista! Koska aina kuuluu valittaa, niin kuuluttajan selostuksista oli kyllä vaikee löytää mitään kovin oleellista informaatiota kisan kannalta.
   
 10. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Porin puuhamiehille kiitokset myös täältä. Kaikki toimi hyvin jopa auto.
   
 11. Hautamäki

  Hautamäki 2nd gear

  Iso kiitos järjestäjille!! Homma pelas aamust saakka hyvin!! Tiimi toimi ja sai palautetta mikä johti koko ajan paraneviin enkkoihin ja lopuksi hopeapokaalille saakka ET Bracketis.. :)
   
 12. El 60

  El 60 Gearhead

  Raskas mutta hieno oli Porin reissu.. homma pelas. Vielä kun joku opastaisi bracketin saloihin :)
  Ps. Vain 5 piikkiä törrötti slikseissä.
   
 13. dd64

  dd64 3rd gear

  Se oli sitten ensimmäinen, vaan taatusti ei viimeine kerta Porissa. Homma pelas hienosti, perjantai illasta lauantai iltaan. Autokin pelas kun unelma, jopa niin hienosti että headsup finaaliin asti päästiin! ajotahti vaan oli lopulta tossa kelissä liikaa autolle. Kun semistä pääs varikolle, ei kerinny kypärää päästä saada kun piti jo lähtee finaalia ajamaan. Line uppiin päästyä ilmaantu käyntiongelmia siihen malliin, et joutu jättää leikin siihen. Todella harmi, olis ollu tiukka lähtö tiedossa. Onnittelut voittajalle! Ja kaikille muillekin jotka laitteet radalle raahas...
   
 14. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Kiitosta täältäkin ,seuraavaksi nähään Kalajoella Heds apissa tuleeki tiukka loppuskapa ,joo samoilla linjoilla Cbargen kanssa,eli kuulutuksissa olis vähintään kiva tietää ajat ja loppunopeudet ja sitte niin ne kuulutukset ajoittaa ettei just burniksien aikaan tarttis kuuluttaa sitä vähästäkään.

  Homma ois ollu kympin suoritus,jos kuuluttaja olis ollu pikkasen enempi asiassa.

  Vois vaikka tauoilla kertoilla vähän osanottajien ja tiimien tauostoista mimmosella kalustolla ja mistäpäin maakuntaa ollaan tultu,mut ne ajat ja loppunopeudet ennenkaikkea selkeästi kuuluviin,joo tiedetään että joku vetää kohta herneen nokkaan,mut näin se vaan meni.
   
 15. nikkezz

  nikkezz 1st gear

 16. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  komeestihan näytti vetävän ,pikkasen meinaa perä pompottaa,ai niin , sitä muuten voi ihmiselle muuten tulla pienestäki hyvät fiilikset kuten allekirjoittaneelle ,kun näin Hitlerin revengen ja wheelie valtterin saapuvan kisapaikalle , vähän nostalgia fiilistä ja pikku haikeutta ,ku kisoja tullu aika kauan jo kuljettua,eli kiitosta vaan täältä rannikolta näille sankareille jotka nostalgia fiiliksiä ylläpitää ja henkiin herättelee,sillä yhdenlaisia sankareitahan he ovat omalla tavallaan.

  Kiitos ja kumarrus ja ehkä ensivuonna ollaan taas Porissa ajelemassa ,jos luoja suo.
   
 17. F-body

  F-body 3rd gear

  Hienosti toimi taas järjestelyt Porissa ja homma rullas tosi mallikkaasti. Omat kisat kaatu bensan kiehumiseen oli vaan liikaa lämpöä. Tauolla tais konehuone jäähtyä tarpeeksi ja tuloksena liki neljä satkuu alle indeksin jarrulla seisten . Niin ja meikäläisen keltasen Camaron kirous jatkuu :rotfl: . Hatunnosto wheelie valtterin palauttamisesta radoille. Hieno!
   
 18. HeseP

  HeseP Gearhead

 19. 1320

  1320 Gearhead

  Hienot kisat oli taas Porissa. Rata piti hienosti, samoin kuin mun paikattu rengas ja heti ekalla vedolla meni 12.121. Lajittelussa kerkesi ajamaan kolme vetoa, kun pakko oli jäähdytellä mottia aina joka vedon jälkeen. Tosiaan eka veto oli 12.121, tokalla vedolla suti hieman, mutta kumit tarrasi pitoa äkkiä ja 12.20. Kolmannessa vedossa ei ollut mitään pito-ongelmia ja taas sama 12.121.

  Eliminaattoriin pistin indeksiksi 12.15, eli jätin vähän varaa jarrutella sitten ennen maalia. Ekalla kierroksella tuli vastaan hieno oranssi '68-'72 Nova. Tiukka lähtö, jossa mulla reaktiot osui aika kivasti kohdilleen ja vähän ennen maalia pumppasin jarrua. Mulla meni 12.14 eli vähän alle, mutta niin meni vastustajallakin, ja itse pääsin tokalle kierrokselle. :eek: Tokalla kierroksella tuli vastaan Ford Fiesta. Tää olikin jännä lähtö, ekaa kertaa mulla oli nopeampi dial in kuin vastustajalla, ja lähdin vikana liikkeelle. Taas sattui lamppu kohdilleen ja sainkin Fiestan kiinni ennen maalia, joten jarruttelin hieman siinä ennen maalia. Mulla meni muistaakseni 12.200 ja pääsin taas jatkoon. Kolmannella kierroksella vastaan tuli sitten Mikko Niemi Corollalla. Mulle tuli taas hyvä lamppu ja peilistä kattelin kun Mikko tuli vauhdilla takaa. Jarruttelin vähän, ettei menis alle. Kun palasin varikolle, niin kuulin että mulla meni alle ja Mikko jatkoon. Kun sain aikakortin, niin tosiaan meni melkein kympin alle, aikakortissa oli nimittäin 12.065! Enää ei harmittanut se, että meni alle, vaan se etten ajanut täysiä maaliin, olis nimittäin mennyt 11 sekunnin puolelle, jos olisi pitänyt nilkan suorana.

  Tosi onnistunut viikonloppu meidän tiimin osalta, vaikka välillä auton lämpömittari näytti huolestuttavia lukemia.

  Niin ja uskokaa tai älkää... Mä en ottanut yhtään punavaloa koko kisoissa :eek: :rotfl: !
   
 20. HeseP

  HeseP Gearhead

  Tuloksia odotellessa.......
   

Kerro tästä muillekin!