West Coast Street Cup 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja gremlin, 18.1.2015.

  1. TerZZa

    TerZZa 3rd gear

    Ja hieno homma että näin jälkeen päin tupsahti aikakortti mailiin :)
    Olishan tuo ollu silti tarvittava tieto itelle saada reaktiot tietää niin ei ois tullu lähdettyä ihan niin varmanpäälle kun nyt meni :O
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

    Moro,

    Tosiaan, tietokone onkelmista johtuen aikakorttien ja viestien saanti paivän aikana oli lievästi sanottuna rajallista.
    Jouduttiinkin sitten kuskeilta kyselemään indeksit ilman suurempaa tietoa ajoista, mutu-tuntumalla ukot veti indeksit ja aika hyvin se monella näytti toimivan. Varmaan olis totkai toiminut paremmin kun olis joka lähtö ollut kuskeilla tiedossa.

    97 peliä oli osallistujia, et oikeen sopeva määrä. Helvetin hienoa kalustoa, ja nopeita pelejä. Monta uutta vehjettä mitä mä en ainakaan ollu ennen nähnyt, toki lähtöviivalla ollessa ei kyllä nää juuri mitään, niin kummalliselta kun se tuntuukin.

    Sateen ja kylmän takia kisan alku venyi useemman tunnin, mutta kenttähenkilökunnan suosiollisella avustuksella saatiin lisäaikaa, ja saatiinkin vedettyä kisa läpitte. Pikkusen kyllä meinas jo itteä(kin) alkaa epäilyttää et miten käy kun ei lainkaan taivas kirkastunut, eikä juurikaan tuullut mikä olis nopeuttanut radan kuivumista.
    Ens kaudelle on jotain pikku hienosäätöä tulossa ajotouhuun, et saatais tota hommaa nopeutettua. Mut katotaan mitä talvella keksitään.

    Aikakortteja on nyt meilattu n.80 kuskille, ja lopuille on lähetetty tekstarit missä kysellään meiliosotetta.
    Kannattaa katsoa roskapostikansiosta jollei ole spostia tullut bearcitycruisers (at)Hotmail osotteesta.


    Kiitos kaikille kuskeille, ja kiitos talkooväelle. Ja Porin Lentoaseman ukoille. Kauhee homma tuli taas tehtyä, mutta kyllä siitä taas kohtuullisesti selvittiin.

    Kari Nätkin
    Bear City Cruisers.
     
  3. HeseP

    HeseP Gearhead

  4. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

  5. F-body

    F-body Gearhead

    On noita videoita kiva kattella. Hienoja pätkiä. Bigmonsterblockin pätkässä kiva aloitus eli now you see me, now you don't. Pikkusen pukkas ameriikan kieltä joukkoon. Taitaa olla Dartin kuski joku taikuri?
     
  6. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Luulen kans että Dartissa oli taikurien keskuudessa suuren suosion saavuttanut savukone asennettuna sinne taka-akselin lähettyville! 8)
     
  7. Yeldorado

    Yeldorado 1st gear

    Tätä lajia ois taas tarjolla tulevana lauantaina Kalajoella. Kelistä ei pitäis olla kiinni jos säätietoja katselee. WCSC:n jälkeen perinteinen särkkä Cruising (Kokoontuminen ABC:n taakse 19:00) joka päättyy Lentokentälle iltakisailuun. Illalla ratamaksu 10e ja NOTICE USA VEHICLES ONLY!!
     
  8. Pro Pätkis

    Pro Pätkis Gearhead

    Miten nuo aikataulut tuolla Kalajoella? Ajot alkaa mainoksen mukaan klo.11, joten onko ilmoittautuminen ja katsastus mahdollista tuohon asti?
     
  9. Yeldorado

    Yeldorado 1st gear

    Ennakkoilmoittautuminen loppuu tänään klo 18:00 HOX! Vielä ehtii!
    La aamuna Ilmoittautuminen ja katsastus alkaa klo 8:00 ja päättyy klo 10:00. Kuljettajakokous 10:30 lähtopaikalla ja Eka lähtö siis 11:00
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Hieno keli, hyvä latu. Ei puuttunut hyvän kisan ominaisuuksista kuin autot. Sääli, että Kalajoki tuntuu olevan liian kaukana.
     
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    ajanottolaitteissa tuntui olevan jotain häikkää vähä väliä melkein koko päivän,muuten ihan ok,kisat paiti tuo pepen mainitsema autojen vähyys.
     
  12. HeseP

    HeseP Gearhead

    Mistäköhän vois udella niitä epävirallisen yökisan tuloksia????? Kuka sen järjesti? Joku varmaan sen tietää, auttakaa miestä mäessä, kiitos. Voi laittaa yv:näkin, jos haluaa.
     
  13. Yeldorado

    Yeldorado 1st gear

    Iltakahinat toimii periaatteella haasta ja tule haastetuksi. Leikkimielellä tietenkin :) Eli tulokset on joka lähdön voittaja. Näitähän on ajettu perinteisimmin lippulähetyksellä ja sekkari ajanotolla. Ja Usa Cars only. Tälläkertaa kuin viimevuonnakin kellot jäi kentälle kun päivällä ajettiin WCSC kisan finaali.
     
  14. XVD

    XVD Gearhead

    Olihan se hienoa käydä ajaan oikeissa kisoissa pitkästä aikaa..10 vuotta edellisistä kisoista.
    ja mustikin kulki hienosti uusille sekunti luvuille :)
     
  15. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

  16. HeseP

    HeseP Gearhead

  17. XVD

    XVD Gearhead

    Hienoja kuvia..olin päässy usiampaanki otokseen mustin kanssa. Hienoa... :)
     
  18. XVD

    XVD Gearhead

    Ei kellään olis mitään viteonpoikasta laittaa???
     
  19. HeseP

    HeseP Gearhead

    Video on "tehtaassa", eli tulossa aika pian. Järjästäjälle ois kysymys: Saisko yökisan tuloksia, auto 114 odottelee.....
     
  20. veekone

    veekone Gearhead

Kerro tästä muillekin!