West Coast Street Cup 26.5.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 26.5.2012.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Osallistuja kato tuolla oli silminnähden vaisu,siis autojen kohdalla.
    Mikähän siinä on ettei oikeat kadunmiehet tule tuonne kokeilemaan.Onko pelko ettei esson puheet pidäkkään paikkaansa?

    Toivottavasti tulevaisuudessa kalustoo on enemmän paikalla,tämä täpahtuma ja koko sarja ansaitsisi sen.

    Kuvia kaipaaville.
    http://www.kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat ... 2012/26.5/
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mites ne kulki?
     
  3. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Autopuolen kato kyllä pisti silmään , pyöriä kyllä oli ihan kivasti.. järjestelyt hyvät ja kansa viihtyi, yleisöäkin oli reilusti..yllättävän paljon. Kiitos kaikille lisenssikuskin puolesta!!
     
  4. maverick

    maverick Gearhead

    Huippu tapahtuma! Nyt vaan autoja lisää radalle seuraavaan kertaan..
    Suojasen Timpalle onnittelut ekasta ysistä vanha ratsulla ja voitosta! Pikkulohko Foordit jyrää! Nysselle myös onnittelut hyvästä menosta, ysin aika tuloo kauden mittaan!

    Ps. Pitäiskö seuraavaan porinkisaan tehdä x-luokka jossa vois ajella leimaamattomilla street vehkeillä heads uppia, matka vois olla 1\8mileä?(liimaus vissii 200m?)
    Olisko kiinnostuneita tälläseen kerrasta poikki kähinään? Mä haastan Jykän ja Vipin jos tämmösen järjestäminen onnistuu! Mitäs mr.Gremlin sanoo?
    T. Uho Juho
     
  5. maverick

    maverick Gearhead

  6. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Tapahtumana jees kuten aina mut jo viime vuonna havaittu anemia kyllä konkretisoitu tänään kuten Mopoilija kuvaili :( ...ihmetellä täytyy?
    No pääsipä ajoissa muihin puuhiin 8)
     
  7. BS105

    BS105 1st gear

    Kauheen huonosti oli ainakin markkinoitu toi kisa, ja oliskos aika suunnitella sinne joku prostreet luokka et pääsis ajamaan noilla katsastamattomilla romuilla toista vastaan kun ainakin ite ajaisin mielelläni mut noi et luokat vaan ei tosiaankaan ole mun juttu.
     
  8. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Olis tuonne voinut lähtee ajamaan,mutta kun kumpikaan vehje ei täytä sääntömääritelmiä.
     
  9. pile

    pile Gearhead

    juuri näin. itselläkin nova täytyisi katsastaa että pääsis ajamaan tuolla. ei vaan jaksa. olis varmaan eri asia jos ei olisi muuta harraste kulkinetta kuin nova niin se pitäis leimata.mutta aika on rajallista,enkä kehtaa(lue jaksa)katsastella sitä vain ja ainoostaan sen takia että sais kisata.
     
  10. F-body

    F-body Gearhead

    Eipä taideta kysellä ET bracketissä kilpien tai katsastuksien perään. Hemmetin hauskaa oli ET streettiä ainakin ajella ja purkaa talven patoutumia. Kaasujalkaa ei ainakaan enään kutita niin kauhiasti. Jos osallistumisen esteenä on itsensä nolaaminen, niin kulmakunnan baarin karaokesta voi aloittaa karaistumisen ja syksyllä sitten jo kisaamaan.
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ai pitäiskö? Olis kiinnostusta joko kerralla poikki tai jopa sarjaan, ja vahvasti. Kehottaisin myös "real streettiäijiä" pitämään mahdollisuuden mukana kuvioissa. Henk koht ei tulis mitään turhaumia jos pääsis ajelemaan muualla kun erään nelikirjaimisen kattojärjerstön kisoissa, ja koska tunne tuntuu olevan molemminpuoleinen nin kyseessähän olis kerrankin aito Win/Win tilanne!
     
  12. akiriik

    akiriik 1st gear

  13. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  14. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Katuauto ei täytä sääntöjä, eikä meidän kilpurissa ole kilpiä. Pro-street luokka tieliikennekelvottomille oviautoille voisi olla piristävä lisä sarjaan. 201m ilman tasoituksia, kiinnostusta olisi.
     
  15. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    [/quote] Eipä taideta kysellä ET bracketissä kilpien tai katsastuksien perään. Hemmetin hauskaa oli ET streettiä ainakin ajella ja purkaa talven patoutumia. Kaasujalkaa ei ainakaan enään kutita niin kauhiasti. Jos osallistumisen esteenä on itsensä nolaaminen, niin kulmakunnan baarin karaokesta voi aloittaa karaistumisen ja syksyllä sitten jo kisaamaan.[/quote]

    Ongelma onkin siinä kun,Säksän paras aika 12.60 (ET Bracket yläindeksi 12.50) ja auto ei ole katsastettu eli ei pääse Street Brackettiin.
    Dassen moottori on isompi kuin mitä on rekisteriotteeseen merkitty eli ei käy Street Brackettiin ja paras aika on 15.6s,niin ET Bracket jää haaveeksi.
     
  16. nysse1

    nysse1 1st gear

    Kiitos juho zempistä,tuli toi 3 pytty kuin vahingossa..:))kyllähän siitä iso osa on jälleen huippu teamin ansioa eli suuri kiitos kaikille.Enkka nyt vallulla 10.2s loppunopus 217 ja 60 jalkaa 1,59 ilman breikkiä ja paljon on vielä parannettavaa eli eiköhän se siitä saada sinne 9 puolelle.Real streetistä sovittu wcsc:n kanssa kaksi osakilpailua tälle kesälle,seuraava pori ja viimeinen waasan 200m kisa.Kirjoitan tarkemmin real street topikkiin säännöt ym kun kerkeän.Se olisiko jo noihin saatavissa joku super street niin pitää selvittää.Ja ps,olihan hyvin järjestetty tapahtuma eli herra nätkinille ja muille suur kiitos.
     
  17. raceman

    raceman Gearhead

    no tuli käytyä porissa ajamassa, aika ei parantunu mutta loppunopeus parani 0,5 kmh :D ja sitte kysymys. Saako burniksen suorittaa uudestaan sääntöjen mukaan? ihtellä epäonnistu pari burnista, mutta en sitte viittiny enää peruttaa takas burnis paikalle
     
  18. Mopar

    Mopar Gearhead

    Eikös siellä ollut kohtalainen takatuuli. Joku vuosi oli HELVETIN moinen myötätuuli ja loppunopeudet oli järjeestä suurempia kuin yleensä.
     
  19. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu, takaa tuuli oikeen kunnolla. Buellilla paasin .10s/3kmh kovemman ajan kun viime suvena. Saattaa olla kylla etta se johtui vaan tasta fantastisesti onnistuneesta dieetistani :rotfl:

    En nyt loytanyt meidan saannoista mainintaa mutta muistaisin etta FHRAn saannoissa taitaa olla toi maininta etta 2 burnista on sallittu, ja meidan kisoissa noudatetaan niita.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    En nyt tarkastanut säännöistä, mutta jossain vaiheessa oli kaksi burnista sallittu siten, että toine on märkä ja toine kuivaburnis.
     

Kerro tästä muillekin!