West Coast Street Cup Pori 27.5 #PERUTTU#

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja gremlin, 24.4.2017.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  2017 West Coast Street Cupin avauskisa Porissa 27.5. on siis peruttu.

  Muut cup kilpailut, eli 15.7 Seinäjoella, 29.7 Porissa ja finaalit 19.8 Kalajoella ajetaan normaalisti.


  Kari Nätkin
  Pj, Bear City Cruisers ry
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kui se peruttu on?

  Legendaarinen koulun lopetusviikonlopun kisa.
   
 3. josu

  josu Gearhead

  Onko kisan tilalle kaavailtu mitään ns test and tune päivää?
   
 4. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ei ole suunniteltu mitään. Huilataan tämä kisa ja suoritetaan uudelleen organisointia ja heinäkuun 29 sitten päästellään taas täysillä.
   
 5. superbird

  superbird Gearhead

  On tämä pikkuisen onnetonta kun sarja alkaa heinäkuun puolivälissä Seinäjoelta. Säilyy tietysti vehkeet pidempään ehjänä.
   
 6. gremlin

  gremlin Gearhead

  Onhan tuo, mutta tässä kun 21 vuotta on näitä järjestetty yhteen menoon joka kevä niin josko meillekkin sallittais yksi huilivuoro.
   
  Karpov ja Catiska tykkäävät tästä.
 7. Ade62

  Ade62 3rd gear

  Kyllä Teille huilivuoro suodaan. Olette sen ansainneet. Ehkä me kilpailijat ollaan totuttu liian hyvään, kun ollaan tultu ikäänkuin valmiiseen pöytään. Mä olen yrittänyt aina kisoista lähtiessä kiitellä järjestäjiä ja ajanottohenkilöstöä tehdyistä duuneista. Siihen kuitenkin pitää aika monta palasta loksahtaa kohilleen et päästään radalle ajamaan. Aina ei mee noi asiat kuten haluaisi, tänä vuonna kävi näin.
   
  cutlass cruiser ja Karpov tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!