Weteraanikonepäivät Oulainen 9-11.7.2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mika.V, 12.7.2021.

 1. Mika.V

  Mika.V Gearhead

  Muokattu: 13.7.2021
  esmi, Ford67, MJF ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. Ford67

  Ford67 2nd gear

  Hyviä kuvia, Lauantaina kerkes vaan käydä niin mukava nähdä mitä Pe ja Su oli. Hienoa kalustoa ja sääkin suosi Oulaisissa!
   
 3. MJF

  MJF Double Gearhead

  Perjantaina aamulla vein omat romppeet ja sieltä kiireellä iltavuoroon. Lauantaina kerkeskin oleen melkein koko päivän ja sunnuntaina loppupäivästä. Koko aikana ei päässyt varmaan kolmea autoa kauemmas omista, oli niin paljon porisuttajia. Enemmänkin olisi ollut, mutta oli liian lyhyt viikonloppu :D Oma kuvasaldo jäikin siis omien autojen ympäristöön... Cruisingista karkasin kuvaamaan videon letkasta.

  https://mattifarm.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/2021/Weteraanikonepäivät/

   
  esmi, Mika.V ja Ford67 tykkäävät tästä.
 4. Aulis Hämeenkorpi

  Aulis Hämeenkorpi Gearhead Bannattu

  Komiat oli tilukset ja kelit kuin entinen morsian. Sisään ei mahtunut harrasteautolla, mutta sillä nyt ei niin väliä. Nippeli-Tepolta tehtiin hankintoja ja Jkl valumieheltä myös eli kannatti jo niiden takia ajaa 250km suuntaansa. Niin ja kotimatkalla mentiin pikkupoikien kanssa lämpimään mereen uimaan. Kalafornia Beach toimii aina.

  A
   
  MJF tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!