Wheel Vintiques 63 Series O.E. Chrysler

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja K_Sa, 27.4.2015.

  1. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Millä nuo Wheel Vintiquesin peltivanteet on maalattu tehtaalta lähtiessään? Ja jos ootte maalanneet uudestaan niin millä ja miten?
     
  2. Mr J

    Mr J Gearhead

    En tiedä millä alun perin on maalattu, mutta omat karhensin heti uudekseltaan kevyesti karhunkielellä ja vetäsin Satin Black -spraytä päälle muutamat kerrokset, kovin oli lähellä alkuperäistä sävyä.
     
  3. wedge44068

    wedge44068 2nd gear

    Tinnerillähän tuon tietää..jos siihen sulaa niin ei kovin kummoista ole.Tuskin noissa mitään pulveri(poltto)maalia on?Kohtapa ton näkee kun ekat WV:t tulee auton mukana :eek:
     
  4. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Pulverimaali niissä pitäs olla, ainaki tehtaan omat sivut ilmotti niin ja US-Partsi kysy tehtaalta ja neki tais sanoo et on pulverimaali.
     

Kerro tästä muillekin!