Wheels Nationals 2016 Tukholma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sibe70, 23.6.2016.

  1. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Onko kukaan käynyt KO tapahtumassa aiemmin ?
    Minkälainen on ?
     
  2. net-1

    net-1 Gearhead

    YV:tä
     
  3. Delivery1960

    Delivery1960 1st gear

    On käyty. :) Tosin viimeks osallistuttu vuonna 2014 Classic car weekin jälkeen. Hieno tapahtuma, sopii koko perheelle; suosittelen.
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Viime vuonna käytiin kahden autokunnan voimin perhematkalla. Todella mukava tapahtuma ja sopii koko perheelle. Ei ollenkaan samanlaista raggausta kuin Västeråsissa. Lähes yhtä hyvä tapahtuma kuin Big Wheels Pieksämäellä ;)))

    Tukholman Wheels Nationalsin myös hyvin yhdistää Forssan Pick-Nickiin eli lauantai-iltana Tukholmasta laivaan ja Turkuun ja aamulla sitten Forssaan.

    Aikatauluissa kannattaa tänäkin vuonna huomioida se, että jos pyrkii Viking Linen terminaaliin autolla niin kannattaa lähteä Solvallan raviradalta hyvissä ajoin kohti satamaa tai suunnitella vaihtoehtoinen kiertotie. Tukholman keskustassa on samana päivänä Pride-paraati joka tukkii tehokkaasti katuja ja reittejä eli mahdollisuudet jäädä laivasta ovat olemassa ellei ajoitus ole kohdallaan.

    Tänä vuonna meiltä on lähdössä Big Wheelsin ja USA Car Club ry:n porukkaa taas useampi autokunta koko perheiden voimin täältä Pieksämäeltä. Tarkoitus on tällä kertaa varata tapahtuma-alueen keskeltä Big Wheels / UCC -kerhoalue.

    Meillä matkasuunnitelma on jo torstaina 4.8. Helsingistä Tukholmaan, perjantai 5.8. turistina Tukholmassa, lauantaina 6.8. Wheels Nationalsiin ja sieltä sitten 19.30 lähtevällä laivalla yön yli Turkuun ja siitä Pick-Nickiin Forssaan sunnuntaiksi 7.8.

    Muut lähtijät, YV:tä voi heittää tännepäin.
     
    Muokattu: 7.7.2016
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Onko muita lähtijöitä? Meiltä lähdössä näillä näkymin kolmen auton porukka.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

Kerro tästä muillekin!