Wikström W2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Sumu, 2.8.2005.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    Ei nyt varsinainen autonmoottori mutta mietin miten voisi veneenmoottorin tulppien hankintahintaa kätevästi laskea. Nuo Wiken tulpat kun tahtovat maksaa 12.5ekee kipale(vaasan moottori). Tulpan malli on Boschilla M 10 ac. Mikähän olisi jonkun perustulpan vastaava malli? Tarkoituksena olis tehdä kanteen uusi kierre toiselle tulpalle hyväksikäyttäen vanhaa tulpanreikää.
     
  2. torso

    torso 1st gear

    ngk a6 tai a7, mulla olisi wikkeen manuaali skannattuna koneella, jos sellaselle tarvetta voin paiskata sähköpostiin. Niin nuo ovat samoilla kierteillä, mutta maksoi muistaakseni 5e kpl. taitaa olla suurempi vaiva tehä uusia jenkoja, kun ostaa sillontällön kaksi tulppaa?
     
  3. Sumu

    Sumu Gearhead

  4. hangover

    hangover 1st gear

    mulla olis muuten tollanen vanha vikke kytkimineen tarpeettomana. sytytyspuolta on joku muutellut, ilmeisesti siinä on ollut joku auton viranjakaja. Kone pyörii, ja on käsittääkseni muutoin kunnossa. Tarttiskohan sitä kukaan? Voisin myydä edullisesti.

    tossa olis kuvakin:

    http://www.ThePixPlace.com/img39706.html
     

Kerro tästä muillekin!