Wildcat -65 ja äänitorven osat ratissa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jacka, 15.11.2012.

  1. Jacka

    Jacka Gearhead

    En tiedä tuliko tämä oikealle osastolle, mutta voisitteko ystävällisesti kertoa että mitä kaikkea pikkuosaa ratin sisältä puuttuu (ja mistä sellaisia voisi kysellä)? Olisi siis tarve saada äänitorvi toimintaan ja tällä hetkellä mulla ei ole kuin itse ratti sekä tuo "horn bar".

    [​IMG]

    [​IMG]

    ps. ja tiedän, ratti on todellakin huonossa kunnossa =D
     
  2. olle

    olle 3rd gear

    Ei puutu mitään,katso vaan että johdot on ehjät,jousi näyttää olevan paikoillaan.Irroita ratti ja puhdista vielä siellä oleva rengas.Konehuoneessa oleva horn relay täytyy tietysti olla ehjä johtoineen.
     
  3. Jacka

    Jacka Gearhead

    Täh? Siis minne nuo "horn barissa" olevat johdot laitetaan?
     
  4. olle

    olle 3rd gear

    tuossa ratissa näkyy noin klo 10 kohdalla reikä,sen sisällä pitäisi olla jousi.Jousi vastaa ratin alla olevaan metallirenkaaseen saaden aikaan kontaktin.Nuo johdot pitäisi olla reikään napakasti sopivalla holkilla yhdistettynä tuossa reiässä jousen päällä.Aika sekava selostus,mutta yritinpä edes.Puuttuvia hilppeitä myydään nimellä:horn contact kit,muistaakseni kaikissa ajan keeämmissä sama rompe.
     

Kerro tästä muillekin!