Window sweep asennus ovipahviin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja VintageSpeed, 7.3.2017.

  1. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tarvisi saada ideoita seuraavaan ongelmaan. Hankin metritavarana uutta ovipahvien karvalistaa eli "windows sweep" listaa. Vanhat orggis listat oli kiinnitetty ovipahviin itse listaan puhkaistuilla klipseillä. Uudessa metritavarassa näitä kiinteitä klipsejä ei ole ja tuntuisi aika järjettömältä alkaa räpeltämään tuollaisia puhkomalla tuota listaa jollain puukolla. Miten olette kiinnitelleet näitä? Mitään erillisiä klipsejä tuohon ei näytä saavan kiinnitettyä takapuolelle vaikka sellaisiakin on tarjolla joihinkin malleihin.

    [​IMG]
     
  2. Ikämies

    Ikämies 2nd gear

    Itselleni kun tilasin merkin mukaan listat niin toisessa setissä oli pienet tasakantaiset ruuvit mukana ( tämä setti oli minulle väärä ja on tuolla myynnissäkin) toisessa taas oli mukana jäykät paksuhkot hakasniitit. Niin kuin oli orkkiksissakin. Aika kivasti upposivat siihen karvapintaan. Siinähän on sellainen kumipinta vielä alla. Näissä siis nyt tuollaisia kiinnitys tapoja.
    edit. Listoihin ja ovipahveihin porasin millisellä terällä reiät niittejä varten.
     
  3. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Mä liimasin ne. Tuubimassalla.
     
    Muokattu: 7.3.2017
  4. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Hakasniitit, sillä asensin omani ovipahveihin. Tuli kylläkin window-sweeppien mukana. Mutta niin oli originaalikin asennettu.
    Tee sabluuna johkin peltilevyyn, missä reiät tehtynä jollain 1,5-2mm poranterällä ( riippuen hakasniitin paksuudesta) hakasniittien kärkien jaolle.
    Laita window-sweep jollain jousipuristimilla kiinni ovipahviin, ja ala sitten sabluunan kanssa poraamaan reikiä toisesta reunasta lähtien, ja aina hakasniitin asentaen. Älä ammu millään, vaan työnnä rei'istä läpi, ja niitin "selän" tukemalla jotain tukevaa vasten, taivuta kärjet toisiaan kohden kireälle. Tuleepi hyvä.
     

Kerro tästä muillekin!