Winternationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Putte, 12.2.2010.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Näyttäisi kaksi kuskia Euroopasta olevan mukana Top Fuelissa. Ekalla lajittelurundilla norjalainen Thomas Nataas räväytti 3.880/306,33 ja on tällä hetkellä kolmantena. Britti Andy Carter ei ekassa lähdössä onnistunut ja aika jäi yli 10 sekuntin, sillä hän on 16.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tuollahan sitä pitäs nyt olla pällistelemässä eikä täällä pakkasessa :-?

    No, taidanpa lähteä tästä lämpimikseni hakkaamaan lisää halkoja ettei lopu kesken :rotfl:
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Toisella lajittelurundilla Nataas ei parantanut, mutta muut paransivat aikojaan urakalla ja niin Thomas on nyt lajittelussa sijalla 9. Andy carter sai myös parannusta aikaan ja ajoi 4,260/218,34, jolla hän on lajittelun 15. Tänään ajetaan kaksi lajittelurundia eli todennäköisesti Andyn on vielä parannettava pysyäkseen kaaviossa.
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Viimeisellä kvallirundilla Nataas onnistui parantamaan aikaansa 3,844/310,34 ja oli sillä lajittelun seiska. Carter ei loppujen lopuksi päässyt kaavioon, hän oli ensimmäinen karsiutunut.

    Kaaviota ajetaan tänään noin yhdeksästä illalla myöhään yöhön.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Nataasin kisa päättyi sitten ekalla rundilla Brandon Bernsteiniä vastaan, kun lähtö meni savuiksi ja aika jäi päälle 10 sekunnin. Jatkoon päästäkseen Thomasin olisi pitänyt ajaa matala 3,8 aika.
     
  6. JTM305

    JTM305 1st gear

    Aika rikkonainen rundi kaikenkaikkiaan, vain yks pari pääsi kilpaileen puhtaalla vedolla loppuun asti.
     
  7. valtope

    valtope Gearhead

  8. Putte

    Putte 1st gear

    Tänä viikonloppuna ajetaan North Carolinassa NHRA:n "Neljän tuulen natikat". Ainoa eurooppalainen pro ryhmissä näyttäisi tällä ketaa olevan pro strock kuski Jimmy Ålund Ruotsista.
     
  9. Mopar

    Mopar Gearhead

    Leuhkaa hommaa, lajitellaan 4 kaistaa pitkin :eek:
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Nopeuttaahan toi kisan kulkua, mutta ei se ole enää sama laji kuin mies miestä vastaan. :eek:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Näyttää Jimmy kahden lajittelurundin jälkeen olevan 19. ajalla 6,713. Vielä pitäis vähän parantaa, jos kaavioon mielii.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Ei sitten päässyt Jimmy kaavioon, vaikka neljännellälajittelurundilla paransikin aikaansa 6.663/207.30. Tämä riitti 22 sijaan ja kaavion aikana katsomossa muiden kannustamiseen.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä tuntuu neljä rataa tekevän kisasta erikoisen. Adam Sorokin haukkuu neljän radan systeemin, mutta toteaa katsovansa kisaa, jos laitetaan 16 rataa rinnakkain, mutta ei enää ajavansa.
     
  14. triniemi

    triniemi Gearhead

Kerro tästä muillekin!