wiseco männänrenkaan välys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja VooDoo, 29.10.2010.

  1. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Paljohan välyksen pitäs tollasessa katu-vapari moottorissa pitäs olla, siis päittäsivälys.. ? netistä löysin wisecon ohjeistuksen, niin sen mukaan luokkaa .45 ylä ja .50 ala.. Kuulostaako järkevältä? Vai onko turhan paljon?


    Eli männäthän on http://www.virtalaracing.com/moottoriosat/26-takomannat

    Itse myyjä puhutteli mäntiä "wiseco full dome" mäntinä. Kioski on vaan kiinni, niin menee maanantaihin tiedon saanti, jos ei kukaan tiedä?
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Guugletin sanoilla Wiseco piston ring end gap, ja ainakin jos oohoosees on luokkaa 92mm porauksella niin mainittemas on kohillaan street/strip käytössä. Guugleta itekin.
     
  3. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Jooh, löysin googlesta kans sen ohjeen. Kaippa se täytyy sen mukaan vetää.
     
  4. wiseco

    omassa vaihtu viime talwena kb männät wiseco pro truihin vaihdettiin vaan suoraan.ni alko lämmetä.sais jo renkaat asettuu ei kyl oo paljon kilsoika tullu.kone voortin 460cid.
     
  5. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    renkaitten mukana näky olevan lappu. 0.004" per yks tuuma porausta. Koitin sylkkään renkuloita niin alueella aika kivasti näky olevan, en usko et tarvii ees viilata.
     
  6. WEBERMAN

    WEBERMAN 1st gear

    Wisecon männänvälys.

    Niin jos Ford OHC on kyseessä, niin siellä voi käyttää ehkä hivenen tiukempiakin suosituksia, jos koneistamolla on ollut männät mukana.

    Ei kuluisi niin paljon öljyä ihan jos se on katuauto. Tosin minä en koskaan asenna katuautoon tuollaisia mäntiä. Kun vaparit toimivat oikein hyvin ihan vakiomännälläkin. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!