World Street Nationals 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja superbird, 3.11.2010.

  1. superbird

    superbird Gearhead

    Viikonloppuna oli Orlandossa World Street Nationals:it. Taso oli kova ja autoja hyvin vaikka pieni lama kiusaakin. Heavy streetissa lajittelussa 4-5 autoa alta kasin. Vipilla olisi mahdollisuus parjata kun pojat saavat sen kulkemaan seiskan puolelle useammin. Paakaupunkiseudun nopeimmilla ei ole mahdollisuuksia!
    Kuvia kiinnostuneille.

    http://kuvablogi.com/blog/2662/139/

    http://kuvablogi.com/blog/2662/140/
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

    Olipas Heavyt hitaalla paalla :eek: Joku vuosi sitten kun tuli siella ihmeteltya niin mentiin matalaa seikaa. Olisko joku 7.1sen perati joku kiskassut sillon.
     
  3. savoa

    savoa Gearhead

    onko nää ne perinteiset kisat

    kävin itse vuonna 1995 katomassa kisoja silloin panuma oli ajamassa ruotsalaisia vastaan ja pärjäskin jotenkin..aikoja en muista mutta kovaa mentiin.. :D
     
  4. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Toivottavasti Vippi nähdään tuolla joskus.
     
  5. vw 65

    vw 65 1st gear

    Oli ne heavyt suht nopeita nyttenkin voittaja tais mennä 7.09/190mph ja kakkonen 7.2/185mph. Rata oli tosi liukkaan oloinen jokatoinen suunnilleen suditteli pitkinrataa. Street radial luokan voittaja oli ajanut aikasemmin 6.8/223mph ja tuolla nyt jotai 7.4 vaihtelevasti.
     
  6. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!