WTF Run helatorstaina 30.5.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja VSOP, 22.5.2019.

 1. VSOP

  VSOP Gearhead

  Kevään perinteinen WTF Run ajellaan helatorstaina 30.5. Startti tapahtuu Järvenpään A-Katsastuksen ( Mikonkatu 10 ) parkkikselta klo 11:00.

  Ajellaan toivottavasti kesäisessä tai ainakin kuivassa säässä parin tunnin mutkatielenkkiä ja pysähdytään tarpeen mukaan. Perillä kohteessa ollaan klo 13:00 paikkeilla ja silloin ei haittaa vaikka cruisailijoilla olisi nälkä tai jano, niihin löytyy apuja muun mielenkiintoisen nähtävän ohella.

  Kannattaa tulla mukaan !
   
 2. VSOP

  VSOP Gearhead

  Matkalla saattaa olla puolimatkan krouvi, hieman säästä riippuen. Torstai näyttäisi olevan viikon ainoa aurinkoinen ja kuiva päivä, joten ei kun mukaan ja matkaan.

  Wtf Runin päätepysäkki on uusi Spd Hkd eli Speedhooked Garage, jonka ravintolassa kerho tarjoaa kaikille osallistujille kahvit ( paikan päällä paahdetut). Muut juomat ja uuden pizzauunin vaarallisen makoisat pizzat jokainen maksaa itse. Tutustutaan tallin autoihin, jotka hieman erilaisia kuin mihin roditalleissa on nähty.

  Kandee osallistua !
   

Kerro tästä muillekin!