X-Racer sytkäpaketti (SBM)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Stone, 23.6.2009.

  1. Stone

    Stone 3rd gear

    Millasia mahtaa olla noi X-Racer sytkäpaketit, Mopen pikkulohkolle varsinkin, joita US-Parts mainostaa melko edukkaalla hinnalla:
    http://www.usparts.fi/?page=59#114.
    Ainakin olis suorastaan halpa, lähinnä ajattelin mun 318:a , joka on kärsiny käyntiongelmista varsinkin kylmänä jo pitkään.
    Yleensähän toi pelkkä sytkäboxikin maksaa jo liki satkun jakajasta puhumattakaan...
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Moparin oma muunnossarja kärjellisestä kärjettömään maksaa n. 200 dollaria, muistaakseni, ja toi on ihan sama sarja perusosiltaan, paitsi että sen pentagrammin sijaan siinä lukee x-racer tms. X-racer paketissa on induktiivianturilla varustettu kiinassa tehty jakaja sekä samassa paikassa kasattu sytkäboksi, ja jotain johtoa. Halpa on, yleensä sitä saa mistä maksaa mutta toi moparin systeemi on muutenkin niin kivikautinen rakenteeltaan että sellasen valmistaminen halvalla ja toimivasti luulis onnistuvan kiinassakin. Voihan se olla, että moparin sarjakin on kiinassa valmistettu, se pentagrammi siinä maksaa ei laatu.
     

Kerro tästä muillekin!