X-rungon alusta.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja zero, 22.7.2018.

 1. zero

  zero 3rd gear

  No tämähän menee jo liian helpoksi kun linkkiä tulee sitä mukaan kun kysyy :odbiggrin:

  Eli tarvii sit vaan tilailla tommosia osia ja talvella rakentaa samalla kun muutenkin alustaa päivittää. Viellä on kysymysmerkkinä että tuleeko ilma vai rauta alusta, rauta alusta olisi varma eikä tarvisi takaluukussa pitää letkukieppiä ja pussillista pusseja :odeek: mutta olisi ilmassakin etunsa, varsinkin kun tolla reissataan melkein aina sillain että autossa on 500kg lihaa kyydissä :odsmile:
   
 2. zero

  zero 3rd gear

  Jatketaan tähän viellä kysymyksellä liittyen ilma-alustaan.
  Löytyykö täältä kokemuksia noista eri valmistajien valmiista ilma sarjoista, jenkeissä ovat puolustelleet että EZ airin alusta olisi ainoa laadukas alle 1500$ sarja? Rahdia tulee vaan niin perkeleesti kun jostain ebayn kautta tilaa, pyöreät 450€+alvit päälle eli se halpakin sarja tulee maksamaan yli 2000€... Lowtoysille olen koittanut soittaa sata kertaa ja laittanut mailia mutta sieltä ei ketään vastaa, liekö koko pulju lopettanut vai eikö vaan raha kiinnosta. US partsilta en oo viellä edes kysynyt kun sekin paikka on mustalla listalla :odbiggrin:
   
  Impala76 tykkää tästä.
 3. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Rakennat itse ja otat merirahdit suomeen tota www.finn-us.com kautta

  Vaikka nuo palkeet https://m.ebay.com/itm/4-Slam-Speci...852560?hash=item35bf2fe050:g:XYQAAOSwMmBV5cU5

  Kompressori
  https://m.ebay.com/itm/VIAIR-444C-S...288794&hash=item4aadd7ea71:g:gHEAAOSwkZhWRiZK

  Säiliön saat jostain kuorma-auto purkaamolta tai jostain vanhasta koti kompurasta.

  Mulla taitaa olla neljä ylimääräistä mankkua ja jotain mittareitakin.

  Kiinnikkeet palkeille teet dn100 putkesta ja etkös sä ollut koneistaja niin teet itse ne laipat millä saat palkeisiin kiinni.
   
 4. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Ruotsista saa sarjan melko edullisesti
   
 5. zero

  zero 3rd gear

  Kyllä tota itse tekoakin suunnitellut olen, ja metallityöt kyllä onnistuu helposti kun töissä on laser leikkureita niin saa aihiot leikattua ja niitä sitten koneistaa. Mutta mitenkä se katsurin suhteen menee, kysyin yhdeltä niin sanoi että tarvisi jonkun näköisen lapun että ovat tehtaalaiset tai sitten lujuuslaskennat?
  Yksi mies humppilasta myös kaupitteli rautoja, tekee niitä itse ja hinta oli halpa.
   
 6. zero

  zero 3rd gear

  Olisiko antaa firman nimeä? Hansenilta olen osia joskus tilaillut.
   
 7. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Et kai sä mitään lujuuslaskelmia tarvii mutta paljonko ne palkeet jaksaa kantaa niin niitä varmaan kysyykin. Tuossa ainakin slam specialties tiedot
  http://slamspecialties.com/W/load-chartspec-sheets/

  Mulla on - 63 belair farkkuun ostettuna slam ss-7 ja niille ajattelin tehdä kiinnikkeet ihan itse putkesta ja kaveri vesileikkaa mulle ne laipat. Samalla tavalla olen tehnyt - 48 chevy coupeeeseen joka on työnalla. En siis ole ostanut valmiita sarjoja.
   
 8. impala-63

  impala-63 Gearhead

 9. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

 10. zero

  zero 3rd gear

  Koulussa kun ruotsia opiskeltiin niin tehtiin opettajan kanssa että jos en tule tunneille niin se kirjoittaa todistukseen hyväksytty, eli ei oikein taitu toi teksti... Mutta pitääkö mun nyt ymmärtää että nää kaverit myy 1800€ koko setin missä on viellä accuairin ohjaus? :odeek::odeek:
  "eihän näin halvalla voi edes myydä"...siis raudat, säiliö, pussit, venttiilit,mittarit, letkut ja tilpehöörit, kaksi kompuraa, paineanturit :odroll: taidan lähteä ruotsin kurssille tai sitten opettamaan niille että kaupankäynnin idea on tehdä voittoa.
   
 11. zero

  zero 3rd gear

  Kai se pakko on uskoa, löysin jenkeistä yhden firman mikä myy vastaavaa settiä siellä 1499$.
  Jännä kun tuo accuairin ohjaus yksinään ostettuna on +-550$. Tarvii vähän tutkia onko noi sarjat muuten yhtään kelvollisia, koska jos on niin ei ole järkeä itse tehdä kun rahaa menee samanverran.
   
 12. zero

  zero 3rd gear

  Airmaxx osat saa unohtaa, jenkkien foorumeita luin niin varsinkin kompuroita on haukuttu, toimii kuulemma viikon tai vuoden ja tärisee sillain että pultit putoilee.
  Kai se on tässä kohtaa tajuttava että teen raudat, ostan 2600 dominatori pussit ja accuairin venttiilipaketin ja ohjauksen... Itte kun tekee niin tulee mitä sattuu tulemaan :odbiggrin:
   
 13. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Juu myy siihen hintaan
   

Kerro tästä muillekin!