Xenon valoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 57 Firedome, 13.1.2011.

  1. 57 Firedome

    57 Firedome Gearhead

    Osaatteko jelppiä, pitäisi löytää 7" tai pienempi H4 umpio jossa DC/R merkintä. HC/R merkillä löytyy kyllä, mutta kun se on halogeenille ja pitäis olla xenonille. Ref luku mahdollisimman pieni, mutta se on sivuseikka kunhan vaan olisi tuo DC/R merkki. Myös kantikas joka menee 7" umpion tilaan käy. Kiinnitys ja lasin muoto ei ole ratkaisevaa. Mistäpä siis?
     
  2. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Ei mistään, taitaa ainoat viralliset xenon polttimot olla D1S D1R D2S D2R kannoilla. jos samaan polttimoon pitää saada lyhyt ja pitkä niin sitten esim hellan tuotteista löytyy pyöreää dcr projektori umpiota jossa varjostin läpälle solenoidi jolla siis vaihtuu pitkät lyhyeksi, ne vaan on aika paljon pienempiä ku tuo haluttu 7" muistaaksnei 90mm, mitää siitä nyt sitten tuumina tulekaan.http://www.orum.fi/index.php/Download-document/5-LightShow-2008-osa3.html tuolta löytyy moisen tuote numerot niin pääsee paikallisesta varaosaliikeestä kysymään hintaa (kannatta olla istuallaa kun se kerrotaan :poff: )
     
  3. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Valitettavan totta.

    Ostat jostain purkaamolta tai nettivaraosasta jonkin helposti purkautuvan kamppeen umpiot, joissa on ollut xenin lähivaloina ja halogen pitkinä. napsit umpion irti, sorvaan auton alkuperäiseen umpioon pleksistä uuden "lasin", ja sommittelet siihen reiän, josta umpion linssi tulee ulos. lyhdyn eteen kun ei saa jäädä mitään, esim. vakioumpion lasia, vaikka kuinka paremmalta näyttäisi. sit vaa pesimet ja korkeussaatö jos yli -95, jne mut niistä löytyy kyl tietoa täältä muualtakin...

    esim. FH-kuormuriVolvoista (viirusilmä) lähtee aika näppärästi irti se xenon- linssiumpio.
     

Kerro tästä muillekin!