Xenon-valot pickuppiin ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jar, 5.11.2008.

  1. MrRoadmaster

    MrRoadmaster 3rd gear

  2. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Heh, lukee teksteissä että "Well-Done muutossarjat toimitetaan aina laadukkailla hehkuilla, ei halvimmilla Kiinalaisilla hehkuilla."

    Nuo nyt kuitenkin on tehty kiinassa ihan kuten kaikki muutkin, ja kaikki siellä kauppaavat noita samoilla jutuilla. Eli ota siittä nyt sitte selevää.

    Nämä meikäläisen on Sunny-merkkiä, eli kiinalaisittain isolta firmalta ja yhtä laadukkaat kuin muutkin. Digitaalisilla Ballasteilla.
    Ja ohjekirjasta voitte näyttää E-merkintää katsurille jos hyväksytyissä valoissa.
     
  3. MrRoadmaster

    MrRoadmaster 3rd gear

    Niinhän se taitaa olla useasti - halvimmat vaan pakettiin.

    Vaihdoin juuri itselleni Xenonit - saas nähdä kuinka kauan kestää.
    Halvimpia ei uskaltanut kokeilla, kun forumeilla on tarinoita noista hajoamisista.

    Ei olis nuo H3t käyneetkään, ei sillä.
     
  4. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    juuh, mutta voin kokemuksesta sanoa että ostin n. 1,5vuotta sitten H4 bi-xenonit, eli sellainen jossa polttimossa oma solkku joka tökkii xenonpolttimoa ylös-alas kehyksessään (pitkä tai lyhyt), ja tuo on koko tämän ajan ollut jokapäiväisessä autossa kiinni ja hienosti toiminut. Ja halppis sarja. Kyllä niissä Hellankin sarjoissa on aika paljon ollu viime aikoina ongelmia Ballastien kanssa, syttyy- ei syty -syttyy vikaa.
     
  5. MrRoadmaster

    MrRoadmaster 3rd gear

    Täytyy seurata kauanko omat kestää...
     
  6. rasse

    rasse 1st gear

    Ei taida löytyä tuolla D merkinnällä pelkkiä laseja.
    Halvimmat Navigaattorit varmaanki löytyy tilaamalla tuolta
    http://www.ojanpera.net/index.php?sivu=tuotteet
     
  7. rasse

    rasse 1st gear

    Ihan miellenkiinnosta haluais tietää näkeekkö noilla paremmin elikkäs kannattaisko vaikka Astroon tollaiset laittaa.. (lisävalot Xenoneilla toinen vaihtoehto)
     
  8. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Juur kaverille asensin uuteen Skoodaan pitkien polttimoiden tilalle H1 slim ballast xenonit 6000K ja sano jotta näkee todella paljon paremmin. Eli kyllä se ihan lisäpitkissäkin on varteenotettava vaihtoehto. Johtoja joutunee hieman jatkeleen kun ne harvoin on kovin pitkät missään sarjoissa, eli ballastilta polttimolle. Siis että saa ballastit hieman edes suojaan loskalta.
     
  9. blandis

    blandis 1st gear

    laitettin -96 Blazeriin HB4 ja HB3 valoihin Ollo xenonit.
    hyvin toimii ja blazerissahan on DOT umpiot.
    makso 45egee+alv. /sarja
     
  10. TATU

    TATU Gearhead

    Vähän ohi alkuperäisen otsikon mutta kumminkin aiheeseen liittyen: Mulla on aivan paskat valot -20 luvun rodissa ja suunnittelin jos laittas siihen h4 xenonit alkuperäisiin ämpärin kokoisiin umpioihin. Umpioissa on jo nyt h4 sovitteet vaihdettuna niin aiheuttaako xenoni muutos mitään ihmeempää esim. virrankulutus(tasavirta laturi)tai muuta. Ne xenoni romppeet(pallastit vai mitkä ne nyt oli) sais varmaan mahtuman sinne pottien sisään. Niitä h4 xenon muutoksia näyttää saavan jo alle satasella ja näin vanhoissa ei e-hyväksyntää pahemmin tarvita. Ois kiva kun näkis pimeällä enemmän kun viis metriä... :)
     
  11. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Onks Tatulla siis orkkis valojen heijastin ja lasi? Mä luulen että polttimon tehon kasvattamisella ei valon kantama juurikaan kasva kun se valon suuntautuminen tehdään heijastimen ja lasin rihlauksen yhteispelillä. Ja ei tainnut iloisella kakskytluvulla olla ihan niin tärkeetä näkeekö 5 vai 6 metriä :rotfl:
     
  12. TATU

    TATU Gearhead

    Näin se varmaan on, kiillotetut messinki heijastimet ei valotehoa anna häävisti vaikka laittaisin mimmoset xenonit sinne. Taitaa jäädä ainoaksi vaihtoehdoksi laittaa vanha kuorinen lisävalo nykyaikaisilla sisuksilla, rakentelis jonniin moisen pikakiinnityksen niin pitäs vaan tarvittaessa.
     
  13. hara64

    hara64 1st gear

    tai jos laittais sen uuden lisävalon sinne orggis umpion sisään?
    olis ulospäin vanhaa mutta sisältä hitekkiä
     

Kerro tästä muillekin!