Xtreme Car Show 13-14.11.2021 Ideapark, Lempäälä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 19.10.2021.

 1. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  [​IMG]

  Viime ja tämän vuoden Autot ja Viihde –viikonlopun Lahden Jenkkiautonäyttely ja X-treme Car Show ovat jouduttu perumaan. Päätimme toteuttaa isänpäiväviikonlopun johdosta tapahtuman ostoskeskukseen ja samalla tehdä siitä maksuttoman yleisötapahtuman. Maamme autokulttuuri on vahvaa ja monipuolista. Kotimaassamme entisöidään entisajan autoja, rakennetaan niitä omien mieltymysten mukaiseksi, tuunataan, kustomoidaan ja osa valmistetaan ensisijaisesti show-autoksi.
  Toiminnassa yhdistyy taide ja monimuotoinen muotoilu.
  Autotaiteemme täytyisi olla samalla viivalla kaiken muunkin taiteeksi ja kulttuuriksi luokitellun kanssa. Sen sijaan törmäämme lähes poikkeuksetta ”vain autoharrastusta” – toteamukseen, vaikka kyse on paljon enemmästä.
  Odotammekin Teidän vastaanottoanne tässä ajatuksessa ja uuden sijainnin ja sen myötä uusien kokemusten vuoksi, jota Ideaparkin ostoskeskus tarjoaa. Paikanpäällä on runsaasti kauppakeskuksen asiakkaita, jotka eivät ehkä normaalisti lähtisi autotapahtumiimme, mutta sisältömme kiinnostavat varmasti. Joten on todella hienoa päästä esittelemään toimintaamme ja esillä olevaa kalustoa entistä laajemmalle kohderyhmälle.
  Ideapark ei ole meille uusi paikka tehdä tapahtumaa. Olemme aikoinaan paikan avautuessa tehneet sinne muutaman vuoden ajan vastaavaa näyttelyä. Monen vuoden jälkeen odotammekin innolla palaavamme takaisin Ideaparkkiin ja tapaavamme autoharrastajia paikanpäällä.
  Mikäli haluat tarjota autoasi esille, voit tehdä sen www.x-treme.fi sivuillamme olevan lomakkeen avulla.
  Nähdään Lempäälän Ideaparkissa lauantaina ja sunnuntaina 13.-14.11.2021
   
  Visa ja impala67 tykkäävät tästä.
 2. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 3. 1320

  1320 Gearhead

  Mukava tapahtuma, autoja oli tilan kokoon nähden sopivasti ja hienoja autoja olikin. Texas Oil soitti hyvin kuten aina ennenkin. Ja kiva oli ajella Ramblerilla pikkuteitä Lempäälään ja takaisin, paluumatkalla poikkesin vielä Nummela Cruisingissa.

  Tuossa kans jokunen kuva: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/X-Treme+Car+Show,+Ideapark+13.-14.11.2021/

  Jos jotain parannettavaa, niin oliskohan edes pienimuotoinen harrasteparkki ollut mahdollista toteuttaa? Olis ollut vielä hyvä lisä tapahtumaan eikä olis tarvinnut pelätä hakkaako vieruskaveri kylkiä mutkalle.:poff:

  Mut kiva oli käydä, kannatti ehdottomasti lähteä.:odcool:
   

Kerro tästä muillekin!