y-block asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja bbcamaro73, 7.4.2019.

 1. bbcamaro73

  bbcamaro73 1st gear

  moikka !
  tuli vaihrettuu harraste peliä ihan todenteolla ja pari kysymystä ois tuohon moottoriin liittyen..
  kyseessä siis vm 56 312 yblock 4kurkkusella holleyllä (ilmeisesti alkuperäisellä ) ja sytytys on samaa kautta..
  eli jos olen ymmärtänyt oikein ei tuo yhdistelmä pelaa kuin jollain alueella yhteen (käynistyy hyvin yms.) mutta sellaista tumppaamista ja röpellystähän se tuottaa . Kysymyshän kuuluu että saakohan noita säätämällä ees kuosiin vai onko esim jakaja vaihdettava sellaseen missä keskipako säätö (auttaa varmasti moneen ongelmaan ) tuo vakuumi toisio on minusta todella hidas toiminen ? ominaisuus oletan eli ketkä on pelannu moisten pelien kanssa voi noviisia helpata paljonki .. ja ne kommentit et vaihda modulari tilalle voidaan sulkea pois koska tuo pirssi ei kaipaa sellaista (ymmärrän kyllä miksi monet haluaa sellaisen voimapesän mut toinen kori siihe tarkoitukseen silloin parempi)
   
 2. LPV

  LPV 3rd gear

  Kannattaa varmaan aloittaa purkamalla ja puhdistamalla kaasari. Sekä tarkistamalla ja putsaamalla jakaja. Perus ajatus on se että moottorit ovat toimineet uutena tehtaalta tultuaan kunnolla. Joten jos ei enää toimi jotain on muuttunut tai muutettu. Muutos voi olla kulumaa, tukkeumaa, likaisuutta jne. Usein myös on muutettu tehtaan säätöjä, kun putsaus olisi ollut parempi vaihtoehto.
   
  bbcamaro73, caprice305 ja Sierra tykkäävät tästä.
 3. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Ilmavuodot kans katsot. Uudet sytkä osat ja tarkista ettei jakaja akseli kovin väljä.

  Kyllä se siitä sitten
   
 4. bbcamaro73

  bbcamaro73 1st gear

  juu pitääpä kattoo tosiaa tuo alipaine osio kanssa ku sillä tässä todellaki vaikutusta ennakoihin.. kaasarin aukasin enne duunii lähtöö ja yllätyys muhjua siel oli mut ei paha ..pitää noita suuttimia tutkii tarkemmin joten vaikuttaa oisko joku onneton ropeltanu niitä ..
  nii ja irrottessa huomasin et eihän tuo kaasari oo ees holley niinku pitäs olla .. carter 4 kurkkunen siel oli ... saman aikakauden vehkeestä kyllä ilmankos ...
   
  Muokattu: 8.4.2019

Kerro tästä muillekin!