y-block venttiilinvälykset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Trumppa, 4.5.2009.

  1. Trumppa

    Trumppa 1st gear

    Paljonko olette laittaneet 292 y-blokin venttiili välykset,(mekaaniset nostajat)
     
  2. teros292

    teros292 Gearhead

    Vakionokan venttiilin välys imu ja pako puolelle 0,019 tuumaa. venttiilien loppusäätö kuumalle koneelle. Tuota arvoa voi käyttää alkusäätöön myös kylmälle koneelle.
     
  3. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Jossain viri-viri-rätkYtin -nokissa ja F-koodin ahdetuissa härpättimissä taisi olla .022 .
     
  4. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

  5. teros292

    teros292 Gearhead

    Walt oli kova jätkä. Aikanaan kerkesin jonkun rivin meilata hänen kanssa. Tuo sama venttiilinsäätö juttu ja joitain muita Waltin y-lohko vinkkeja löytyy myös www.y-block.info sivuilta jonne olen specsejä ym. kerännyt ja joskus ajan kanssa koitan sinne jotain lisää laittaa.
     
  6. Trumppa

    Trumppa 1st gear

    Tuon välys arvon näinkin jossain ,siis ymmärsinkö oikein 0,019 tuumaa eli 0,048mm,siis karkeesti 0,05 mm,lähes olematon?
     
  7. F250

    F250 Gearhead

    Siirrähän pilkkua taaksepäin! :-?
     
  8. teros292

    teros292 Gearhead

    Tiukka puoli milliä on aika hyvä arvo. Jotkin lähteet antaa myös 0,018 tuumaa välykseksi. Kannattaa huomioida jos keinuvivut on vanhoja niin niihin on voinut kulua kuoppa venttiilin varren kohdalle jolloin normaalilla välysliuskalla mittaaminen antaa todennäköisesti virheellisen tuloksen. Leikkaamalla liuskasta venttiilinvarren levyisen kaistalleen saa säädöt paremmmin kohdalleen. Tai sitten käyttää ylempänä olleen linkin ohjetta.
     
  9. Trumppa

    Trumppa 1st gear

    niinhän se pitääkin olla että pilkkua siirretään oikeaan kohtaan,keinut on muuten hiottu ja venttiilit nyt säädetty.
    Keep your y-block alive
    kiitos kaikille
     

Kerro tästä muillekin!