Yamaha XS650 etujarruissa hämminkiä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja KaapoLöllö, 6.7.2012.

  1. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Morjensta,

    Ääääärimmäisen omituista vikaa pukkaa perintöpärrän etujarruihin! Levyjarrut siis edessä on ja vika on seuraavanlainen, jarruihin kehittyy paine aina pyörän seisoessa!

    Eli jos mie vaikka nyt kävisin löysäämässä jarrunippoja ja löysäämässä vähän nestettä läpi (tietysti siten, ettei se vejä ilmaa takasin keuhkoon) niin se löysää jarrut heti ja voin käydä ajamassa vaikka miten pitkän lenkin, mutta kun seuraavana päivänä meen närkkimään eturengasta niin jarrut on taas lukossa!

    Miten se voi tehä paineen sinne seisoessaan ja mistä se voi johtua??? Kiitoksia jo etukäteen taas avusta!
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Nostetaas tää uuestaan ylös, jos sattuis jollekkin tietäjälle silmään :)
     
  3. sub97

    sub97 Gearhead

    Vaihda perintöjarrunesteet uusiin ja tarkista että paluureikä (spooge hole) master sylinterissä on auki.
     
  4. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kiitos, on ees joku ajatus mitä lähtee metästämään! :)
     
  5. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    ikuisuus/sivuprojekti xs2 samaa vaivaa, jarru pelaa muuten normaalisti mutta jää vähän päälle. joskus seisoessaan vapautuu, joskus tuntuu taas nihkeemmältä. pitäs ensin tarkistaa kyllä pääsylkky että on varmasti molemmat reiät auki ennenku halkasee satulan
     
  6. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    No nii, siellähän se oli meiän vika, pääsylinterin paluureikä tukossa! Kiitoksia vaan taas avusta...toivottavasti makkepuulla vika löytyy samasta paikasta! Jarrusatuloitten purkaminen on kuulemma äärimmäis kyrpä homma.. :odroll:

    Hahahahah, täällä on näemmä tuo sanojen muuntaja käytössä :)
     

Kerro tästä muillekin!