Yhteislähtö Old Timer Runiin Mikkeliin la 29.6.13

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Tseiaar, 13.6.2013.

  1. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Parin viikon päästä on jo kesäkuu lusittu, ja on taas aika Old Timer Runin! Eli tapahtumahan järjestetään Mikkelin Visulahdessa la 29.6. Klo 9 alkaen. Oiskos porukalla intoa lähteä tapahtumaan yhteislähdöllä? Ajatuksena että lähettäis aamulla yhdessä ajelemaan Mikkeliä kohti, ja takaisinkin päin voidaan porukalla tulla, jos aikataulut täsmää? Miltäs kuullostaa, ja olisko joskus klo 8 - 8.30 hyvä aika lähteä liikenteeseen? Ajatuksia asiasta....?
     
  2. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Lähtö klo 8 torilta, tule siis sinne silloin. Jos suunnitelmat pitää, mukaan lähtee teltta ja grilli, pistetään kerhon leiri pystyyn kohteessa.
     

Kerro tästä muillekin!