Yhteismiitti Kalajoelle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja HornetRWB, 7.1.2004.

  1. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Miten olis yhteistapahtumaksi: 'Sea & Sand Run' Kalajoella 13-15.8.2004.

    Mukana järjestelyissä on tällä hetkellä AMC Club Finland ry sekä Kalajoen Usa Car Club ry. OSHA ry on tiettävästi myös osoittanut kiinnostusta. Oliskos ideaa jos Mopar kerhot lähtisivät mukaan?

    Kalajokihan on mitä upein paikka järjestää jenkkiautotapahtuma. Hiekkasärkiltä kun löytyy komeat puitteet isompaankin häppeningiin ja sijainti noin maantieteellisestikin on hyvä. Matka kun ei ole liian pitkä pohjoisesta, eikä etelästäkään. Ainakin AMCCF:llä on ollut hiukan puutetta kunnon jenkkitapahtumasta pohjoisemmassa Suomessa.

    Paikalliskerho on jo nyt hoitanut valmiiksi majoitukset (mökki / leirintä maun mukaan) ja tarpeen mukaan saa laajennettua ennakkovarauksia. Yhdessä ollaan sovittu jo livebändit (rockabillyä luvassa) ja myös muuta ohjelmaa tulijoille.

    Niin ja pitänee myös mainita, että paikanpäällähän on SM tasoinen kiihdytysrata jossa olisi potentiaalia järkätä ns. katumiehen kisat samalle viikonlopulle! Kalajoen USA Car Club oli kiinnostunut myös sen järkkäämisestä.

    Löytyykös Mopar kerhoilta kiinnostusta lähteä mukaan järkkäämään yhteistapahtumaa?

    Ajankohta on tutkiskeltu tarkkaan ja on mitä mainioin noin nykyisiä tapahtumia/kisoja silmälläpitäen kuten myös sääolosuhteita.

    Terv,

    A-V Nauha
    HornetRWB@amccf.com
    AMC Club Finland (AMCCF)


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HornetRWB 2004-01-07 15:05 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!