Yhteistyötä ?

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja roope, 4.11.2003.

 1. Matti

  Matti Gearhead

  juu,kyllä on muistissa:) jos lämpöset kelit jatkuu ni ehin ottaa sen irti jo ennen "talvea":)
   
 2. roope

  roope Gearhead

  Terve taas!
  Voi hyvänen aika ! Toivottavasta paranet FJORD-kuumeesta pikaisesti.Tuntuuko kihelmöintiö tai ahdistusta ?
  Asiaan: Kesällä 2004 ei ajeta kilpaa vaan ajatuksena on ollut järjestää tapaaminen hieman uusitussa muodossa.Saa nähdä mitä saadaan aikaan.Kilvan ajosta sen verran että on ehdotettu HANDICAP-meiningillä toimivaa systeemiä.Siinä voisi olla ajatusta?Miten on?

  Ps: Onko Koposta näkynyt?
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Kannatetaan. Autot omiin luokkiin kuten ennenkin, aika ajo ja sen perusteella todetaan luokkien nopeimmat joita vois muistaa jollain lailla, vaikka kunniakirjoilla tai pikkupytyillä, sen jälkeen pudotuskisa jossa kaaviot muodostuis aika-ajon parhaan reaktioajan mukaan ja kaikki samaan pudotuskaavioon brackettina, dial ininä lajittelun paras aika ja pudotuskisasta sitten isoimmat palkinnot. Toi pikkasen suosis hitaampia laitteita ja tehokkaimmat kärsis, mutta kohtuu samalla viivalla olis kuitenkin kaikki ja joka lähtö olis tiivistä kilvanajoa. Huonona puolena tossa ehkä on se, että nopeimpien ja hitaimpien kohdatessa odatusaika tulee perään lähtevälle aika pitkäksi; virallisissa kisoissa ei sallita yli viiden sekuntin odotusta. Mutta eiköhän sekin kävis, ei siellä niin kauheen tosissaan tarvi olla.
   
 4. Käkö

  Käkö Gearhead

  Mopemanin ehdotus kilvanajosta on kohdallaan...
  Näinköhän Mopeman itte "viittii" odotella viivalla ku Kiekun perävalot pienenee maalia kohden, ettei vaan ottais punavaloo... :grin:
  Tosin eihän se viisi sekkaa odotteluajassa paljon oo, eihän... :grin:
  Pitäis varmaan pitää jonkin näkönen kahvitauko FMA:n ja FDVA:n edustajien kesken ja miettii tulevaa kesää, jotta saataisiin jotain sitten tapahtumaan kesällä...
   
 5. LilRedTruck

  LilRedTruck 1st gear

  Onhan tuota yhteistyötä tehty toki ennenkin vaikka "nuoremmat" eivät sitä ehkä muista. Me vanhat parrat on oltu mukana esim. Happy Days Car Show:n ja Chrysler Weekend:in järjestelyissä kuten esim. Käkö varmaan muistaa, ellei dementia ole edennyt kovin pitkälle?
  Noista ajoista on hyviä muistoja kiikkustuolissa istuessa lastenlapsille kertoa(lähitulevaisuudessa........ko).
  Elikkä siitä vaan perinteitä jatkamaan,yhteistyöstä varmaan hyötyisi jokainen. Tuostapa tuli mieleen(taas)että mites Jeep porukka? vaikkapa jonain vuonna jos taas ollaan Hämeenkyrössä niin......... ennen kenttää tien laidalla on muuten hyvän näköisiä hiekkakuoppia! Olisko a-Möyriöitä, b-katsojia?
  Muutenkin vois pitää yhteyttä muihin kerhoihin siis jopa niihin "väärän" merkkisiin, saattais jopa saada hyviä ideoita ja mikä inhottavinta uusia kavereita.
  Niissä vääräuskoisissa saattaa olla ihan hyviä tyyppejä vaikka ne ajeleekin omalaatuisilla vehkeillään.
  Merkkiuskollisuus on kunnioitettavaa mutta merkkifanaattisuutta en ymmärrä.
  Freud,Marx&Jung:in sävelin: Koskaan en ole letukoita ostanut vaikka monen alla oon maannut:
   
 6. Käkö

  Käkö Gearhead

  Juu, aina kun muistan jotakin muistan dementian...
  Kyllä noi muistissa on, siitä autonäyttely sessiosta jäi loppujen lopux mulle toi farkku Dartti, ja krysleri viikonlopusta läjäpäin osia ja uusia kavereita...
  Olipa muuten hieno tapahtuma noin muutenkin, ei moni ollu nähny Viper:ia livenä...
  Nii ja Jeeppi kansalta vois tosiaan kans kysyy, jos ens kesänä järjestäs jonkun tapahtuman jossa oltas kaikki samalla tontilla, siinäpä sitä olis Chrysler-tuotetta koko malliston kera...
   
 7. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ja vaikka ikävät asiat tietysti pyrkii akriivisesti poistamaan mielestään niin, jos en ihan väärin muista on yhteistyötä tehty myös GM jengin kanssa yhteisen rata/kiihdytyspäivän muodossa moparmeetin yhteydessä Alastarolla n. sata vuotta sitten. Sade vei kiihdyttelyt, mutta hieno tapahtuma olis tullut tostakin.
   
 8. Käkö

  Käkö Gearhead

  Yritettäiskö pitää ens kesänä kumminkin yx iso Mopar-Meet?
   
 9. Mopar-Mamma

  Mopar-Mamma Gearhead

  Itse kannatan ainakin yhteisen tapahtuman järjestämistä yhdessä FDVA:n kanssa. Minkälaisena - siitä pitää kerhojen puheenjohtajien / hallitusten sopia keskenään.

  Alastarossa yhdessä GM:n kanssa järjestetty päivä oli ihan yes paskasta ilmasta huolimatta. Enkä ainakaan minä saanut näppyjä, vaikka fanaattisimmat saivat pahempaakin... Olen samaa mieltä Lil´Redin kanssa: fanaattisuus on monessa asiassa vain pahasta.
  Meitä harrastajia on Suomessa sen verran vähän, että turha on alkaa nenän varttaan pitkin katsomaan muita "väärän" merkin harrastajia :soosoo:.
  Useilla moparisteillaankin on käyttöautoinaan / harrasteautoinaan Mopareiden lisäksi mm. Fordeja - terveisiä vaan Itkoselle, yritä parantua :p.
  Terkuin PIPSA
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mopar-Mamma kirjoitti:
  Itse kannatan ainakin yhteisen tapahtuman järjestämistä yhdessä FDVA:n kanssa. Minkälaisena - siitä pitää kerhojen puheenjohtajien / hallitusten sopia keskenään.
  Tuo yllä oleva on ihan kannatetava ajatus, mutta asiasta toiseen. Esim. FMA:n lehti jäi monelta tilaamatta ts. kerhomaksu maksamatta, silloin kun lehdessä oli esittelyissä harrikkaa sun muita. Eli vaikka ei tässä mitään tiukkapipoja ollakaan, niin minusta noita yhteistapaamisia kaikkien merkkien omistajille on ihan tarpeeksi. Esim. cruisailut ja Himoksen tapahtuma.
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mopar-Mamma kirjoitti:
  Itse kannatan ainakin yhteisen tapahtuman järjestämistä yhdessä FDVA:n kanssa. Minkälaisena - siitä pitää kerhojen puheenjohtajien / hallitusten sopia keskenään.
  Tuo yllä oleva on ihan kannatetava ajatus, mutta asiasta toiseen. Esim. FMA:n lehti jäi monelta tilaamatta ts. kerhomaksu maksamatta, silloin kun lehdessä oli esittelyissä harrikkaa sun muita. Eli vaikka ei tässä mitään tiukkapipoja ollakaan, niin minusta noita yhteistapaamisia kaikkien merkkien omistajille on ihan tarpeeksi. Esim. cruisailut ja Himoksen tapahtuma.
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  Sori, äskeinen viesti tuli kahteen kertaan lähetettyä, kun ruudulle tuli ilmoitus, että on katkos yhteyksissä ja painoin lähetystä sitten uudestaan.
   
 13. roope

  roope Gearhead

  Terve taas !
  Vuosia sitten lehdessä on saattanut olla erilaisia esittelyjä.Nykyään pyrimme pitäytymään asiassa.Tästä pitää huolen viime kädessä lehden tiukka toimittaja.Elikkä joukolla vuoden alusta jäsenmaksuja maksamaan niin kelpo aviisimme yhyttää teidätkin.Yhteistä kokoontumista FDVA:n kanssa pitänee alkaa valmistella koska palaute on ollut mielestäni varsin positiivista.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  näyttäisi siltä että,joku oikeasti TEKEE,lehteä nykyään.toivottavasti nykyisen tekijän inspiraatio,ei lopu,ennen kuin tekijä vaihtuu.yhteisiin tapahtumiin,en sitten kantaa otakkaan,liian paljon olen kumpaakin leiriä nähnyt.siis kommentoidakseni asiaa.
   
 15. roope

  roope Gearhead

  Terve taas !
  On hienoa että eräs "NIMETÖN" on huomannut parannusta lehdessä.Käsitys eri "leireistä"varmaan muuttuisi jos hyvin nukutun yön jälkeen avaisi silmänsä tähän päivään eikä meittisi menneitä.Tulevaisuus olkoon valoisampi!!

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: roope 2003-11-24 07:06 ]</font>
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  meitä nimettömiä mahtuu maailmaan paljon.
   
 17. KOPONEN

  KOPONEN 1st gear

  Kiitos Pipsa! Tuo se osu ja uppos!!! Se Täytyy sanoo ettei Mopar miähestä tu Fordhomoo tekemälläkään! Eli Maverick on myynnissä.... Jos kukaan nyt Fordia haluaa ostaa.... Onko muuten Ikosta näkyny, se katos ku kusi lumeen ennen kun mentiin tulliin....... Ihme äijä
   
 18. LilRedTruck

  LilRedTruck 1st gear

  Jos ujo Nimetön on saanut herneen nenään yhdestä Harley jutusta kerholehdessä ja vielä väittää ettei ole tiukkapipo niin sitten ei pieniä pipoja maailmassa olekkaan.
  Sanoisin että lehti jossa ei joskus ole juttua Amerikan monumentista, moottoripyörien kuninkaasta ei ole lehti vaan läpyskä. Noo ei oteta tätä niin pirun vakavasti. Silti en olis pahoillani jos vielä sais Harrikan hankituks.
  Noista yhteistapahtumista sen verran että kun puhuin "muiden merkkien" kerhoista ja yhteydenpidosta en välttämättä tarkoittanut yhteisiä tapahtumia vaan yhteydenpitoa ehkä muissa merkeissä kuten juuri esim. Himos meet ym. ym.Nythän porukat pyrkii olemaan mahdollisimman kaukana muiden kerhojen edustajista pelossa että joku tuttu näkee "väärien "ihmisten seurassa. Selvennykseksi vielä että FDVA ja Jeep kerho ei mielestäni ole "muita merkkejä" elikkä yhteistapahtuma olis mitä suotavin kehitys suunta jos sillä saadaan esim. Mopar meet:iin lisää väkeä ja siis tapahtuma entistä paremmaksi.
  Älä Koponen myy Fjordia koska sen myötä menetät taivaspaikkasi, olethan kuullut että jos omistat Fordin olet kärsinyt maan päällä niin paljon että pääset automaattisesti taivaaseen jossa tietenkin ajetaan Vain Moparilla, mieti sitä ja jatka kärsimistä.
   
 19. Christoffer

  Christoffer Gearhead

  Eikös tuohon taivaspaikkaan riitä että on joskus ollut?:) :smile:

  Nimim:Tarviiko mun prkl ostaa voortti uudestaan...
   
 20. 67

  67 1st gear

  jaahans,entäs minä,"lahjoitin"juuri eskortin poies,saako sillä taivaspaikan?ja haluaakos joku ostaa taivaspaikan?myisin edullisesti. :grin: tarttee tota kilpa valiantti budjettia jostain kehitellä,niin...
   

Kerro tästä muillekin!