yks jenkkilän kustom paja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja spychobilly, 13.12.2005.

  1. spychobilly

    spychobilly Gearhead

  2. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Olipas taitavan oloisia kavereita tuolla pajalla, osasivat mm. räkiä hitsillä, polttaa kumia, leikkiä kaljapullon kanssa ja näyttää keski sormea... :odroll:
     
  3. jorke

    jorke Gearhead

    Taitaa pojat osaa vähän muutakin kun räkiä hitsillä jos katsoo autoja, asialliset burnikset, kaljapulloilla on aina kiva leikiä ainakin jos siihen liittyy niiden tyhjentäminen suuhunsa ja sitä rataa.... Olisin katellut enemmänkin, asia meininkiä.
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  5. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    NO hyyii!

    Mitä sinä tuommosia linkkejä laitat!!! Kai sentään desinfioit näppiksen tuommosen linkin jälkeen? :odroll: :soosoo: :rotfl:

    (edit: no okei - olihan tuolla ihan vanhan tyylin vehkeitäkin. Tuo alotussivu vaan säikäytti)
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Oho, oikein pelästyin kun klikkasin linkkiä, olikin omituisia härveleitä aloitussivulla. No tästä pääsee suoraan asiaan ilman noita kärrynpyöriä... (huom klikkaa projektien kuvia!) http://www.realsteel.com/projects.php?ptype=1
     
  7. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Elämä on :rotfl:

    Ei voi kyllä muute todeta noista projekteista. Paljonkohan raha haisee ja millanen armeija miehiä kimpussa?
     
  8. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Toi tHyyning osasto oli shittiä mutta sit tosta toisesta linkistä parani. Hienoja pelejä oli ja varmaankin on rahoakin palanut niitä sepittäessä, mutta semmoista se elämäntavaksi muotoutunut harrastus teettää.
     

Kerro tästä muillekin!