Yläpallo nivel hylsy mopar

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja ministeri, 4.3.2012.

  1. ministeri

    ministeri 3rd gear

    Oisko kellään lainata pk-seudulla tommosta ku ei tunnu millään aukeavan.
    pallonivelen koko on 48mm

    tai voin vaikka ostoo tuommosen.

    t:jarno

    0500240783
     
  2. SB 340

    SB 340 2nd gear

    Ite tommosen rakentelin ja sillä koitin auki, mutta ei se kyllä pelittänyt. Kyllä se lopunviimein oli kunnon!! putkitongit niihin viä putkee jatkoks ja viä ennen vääntämistä kunnolla lämpöö niveleen
     
  3. ministeri

    ministeri 3rd gear

    Koitin putkitongeilla mut eihän tuo oikein liikahtanu mihinkään kyns vaan mäni mustas. eikä oo pillejä millä lämmittää pittää joku ilta vielä koittaa.
     
  4. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Putkitongit joo tai jos sattuu olemaan käsillä tarpeeks iso jakoavain. Liotusta ja ehkä vähän lämpöä, ei ne mitenkään ylitsepääsemättömän tiukassa pitäs olla.. Saahan tuohon kyllä hylsynkin, kindellä ainaki tais olla jokusen aikaa sitten myynnissä? En vaan muista oliko isoon vai pieneen palloon.
     
  5. janiluo

    janiluo Gearhead

    Mulla on sekä laserleikattu avain että teetetty hylsy. Jommalla kummalla luulisi lähtevän ja voin vuokrata jos tulet hakemaan.
    Täytyy vain etsiä ne jostain varaston kätköistä...

    - Jani -
     
  6. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    mää väänsin putkitongeilla
    tosin olis ollu ihan sama millä sen olis vääntäny, se ylätukivarsi meni paskaks ja olis joka tapauksessa menny. Ja kyllä sille näytettiin myös kaasupilliä.....
     
  7. F-body

    F-body Gearhead

    Profiiliteräsputkista ovat kanssa tehneet noita hylsyjä. Sopivaa pyöreäkulmasta neliöprofiilia pätkä, toiseen päähän latasta lappu ja hylsy hitsaten kiinni. Meinasin itekin tehdä mutta vaihdankin putkivarret, jossa pallo on jo paikoillaan.
     

Kerro tästä muillekin!