Yläpallo nivel hylsy mopar

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja ministeri, 4.3.2012.

 1. ministeri

  ministeri 3rd gear

  Oisko kellään lainata pk-seudulla tommosta ku ei tunnu millään aukeavan.
  pallonivelen koko on 48mm

  tai voin vaikka ostoo tuommosen.

  t:jarno

  0500240783
   
 2. SB 340

  SB 340 2nd gear

  Ite tommosen rakentelin ja sillä koitin auki, mutta ei se kyllä pelittänyt. Kyllä se lopunviimein oli kunnon!! putkitongit niihin viä putkee jatkoks ja viä ennen vääntämistä kunnolla lämpöö niveleen
   
 3. ministeri

  ministeri 3rd gear

  Koitin putkitongeilla mut eihän tuo oikein liikahtanu mihinkään kyns vaan mäni mustas. eikä oo pillejä millä lämmittää pittää joku ilta vielä koittaa.
   
 4. iikka-

  iikka- 2nd gear

  Putkitongit joo tai jos sattuu olemaan käsillä tarpeeks iso jakoavain. Liotusta ja ehkä vähän lämpöä, ei ne mitenkään ylitsepääsemättömän tiukassa pitäs olla.. Saahan tuohon kyllä hylsynkin, kindellä ainaki tais olla jokusen aikaa sitten myynnissä? En vaan muista oliko isoon vai pieneen palloon.
   
 5. janiluo

  janiluo Gearhead

  Mulla on sekä laserleikattu avain että teetetty hylsy. Jommalla kummalla luulisi lähtevän ja voin vuokrata jos tulet hakemaan.
  Täytyy vain etsiä ne jostain varaston kätköistä...

  - Jani -
   
 6. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  mää väänsin putkitongeilla
  tosin olis ollu ihan sama millä sen olis vääntäny, se ylätukivarsi meni paskaks ja olis joka tapauksessa menny. Ja kyllä sille näytettiin myös kaasupilliä.....
   
 7. F-body

  F-body 3rd gear

  Profiiliteräsputkista ovat kanssa tehneet noita hylsyjä. Sopivaa pyöreäkulmasta neliöprofiilia pätkä, toiseen päähän latasta lappu ja hylsy hitsaten kiinni. Meinasin itekin tehdä mutta vaihdankin putkivarret, jossa pallo on jo paikoillaan.
   

Kerro tästä muillekin!