Yläpallo vs. alapallo Fury -74

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja lemmy, 14.4.2009.

 1. lemmy

  lemmy Gearhead

  Hejssan

  Yläpallonivel vaihtunee kiertämällä ja voimakkaalla uskolla. Kuinka käy alapalleroisen kanssa. Onko sekin jengalla? Katoin jonkun huoltomanuskan jossa mr. mopar kuvassa käytti eräänlaista kiristettävää "ulostyöntö" pruuvia joten oletin sen olevan paikalleensa stanssattu: En kyllä tiiä.
   
 2. Rahikainen

  Rahikainen Gearhead

  alapallosta se mutteri irti ja sitten jollain puristimella, tai murtohaarukalla hakaten irti. Siinä on siis sellaienn kartio.
   
 3. lemmy

  lemmy Gearhead

  Kiitti Rahikainen. ne siis irtoo tyyliin samalla tavalla kuin yläpallokin. Kun kysymys oli ajankohtainen pari viikkoo sitten niin mietin että onko se siinä alatukivarressa jenkalla vai jollain kartiosovituksella. Yläpallot vaihoin ja niissä oli jengat tukivarressa. Noi alapoltsit lienevät siis samanmoiset.
   
 4. Rahikainen

  Rahikainen Gearhead

  siis siinä on kartio siinä alapallossa. Ei tarvihe muuta kiertää kuin se mutteri siitä päältä auki ja sitten hakate se irti..
   
 5. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Jos se on pyöreä niin puristussovitus ja jos kulmikas (samaan tapaan kuin yläpallo) niin kierteet. Lämmitys + leka tai sitten rikkoo sen, jos puristus sovitteinen.
   

Kerro tästä muillekin!