YLE Myy autojaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja palontie, 16.3.2015.

  1. Norri

    Norri Gearhead

    Jäi takavuosina armeijan huutokaupasta kaupunkibussi ostamatta, kun hinta kipusi 50e yli kipurajan, että voi se jäädä "pienenkin" summan takia.
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Noissa ei vaan voi jälkikäteen (kysymättä) tietää että missä vaiheessa kilpahuutaja olisi lopettanut. Olisihan hän voinut tuossa sinun tapauksessa jatkaa vielä sen 50€ jälkeen vaikka kuinka pitkälle ja loppuhinta ei olisi ollut se tapauksessasi toteutunut myyntihinta silloin.
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Moni ostaa huutokaupasta harkitsematta sellaista romua, mitä saisi halvemmalla kaupasta. Yksikin tuttu raahasi pienen kuorma-autollisen kaikkea joutavaa jostain realisointikaupan huutokaupasta. Kasaa on varastoitu varmaan 15 vuotta ja on kai siitä silloin tällöin joku nippeli paikkansa löytänyt. Tarpeeseen tuli joo...

    Paras bisnes olisi ostaa jostain kiinan rojua kauppaavasta tavarasta isot erät kaikkea hyllynlämmittäjää ja pistää ne huutokauppaan. Varmasti saisi omat rahansa kolminkertaisena pois.
     
  4. mercman

    mercman Gearhead

    Toi Mersu täytyy olla ´Mannerheimin vanha´
     
  5. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    No näin on...
    Mannerheimin vanha Mersu,
    Öövinin vanha Dodge ja
    jeesuksen vanha letukka...

    Ei noita hintoja muutoin ymmärrä.
     
  6. Ana67

    Ana67 Gearhead

    On se ny kumma kun koko OD:n väki on huolissaan Öövinin ex auton hinnasta, pitäisköhän teidän mennä kaappikello kurssille? :rotfl:

    Jos joku haluaa maksaa yli käyvän arvon niin so what? Eihän se keltään muulta ole pois 8)
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Huhu kertoo et kajaanin lidl;istä hakee samat ihmiset kaikki sähkötyökalut heti kun ne hyllyyn tulee ja sit 6-15kk päästä ne on kirppiksillä myynnissä ja nää samat kuulemma korottaa hintoja kirppiksillä, ostamalla jonkin tuotteen ja siirtää sen 30% korotuksella omalle pöydälleen :-?



    Puolustusvoimien huutokaupassa hipsin läppäriä pitävän miehen luokse silloin kun läppärit oli uusia ihmeitä, vieressä oli huutaja ja tää läppäri kaveri katteli uusien hintoja.
    Silloin oli huudossa käytetyt maasto K-A;n renkaat niin totesi hiljaa, ettei enää nousee uuden kappale hinnan päälle. Muistaakseni hinta nousi vielä puolet sen uuden päälle :poff:
     
  8. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Pikkuvikaiset kiinalaiset mönkijät on myös nousseet hinnoiltaan kalliimmaksi, kuin uudet vastaavat kaupoissa. Onhan sen oltava hyvä, kun se on huutokaupassa. :rotfl:

    Kaverin kanssa ollaan ihmetelty noita. Ihmiset tinkaa ja tinkaa, jos kauppaat hinta/laatusuhteeltaan erinomaista autoa. Joka v^tun naarmusta naristaan ja hintaa pitäisi saada alemmas. Sitten kun laitat saman auton huutokauppaan, niin se menee 1/3 korkeammalla hinnalla kuin mitä alkuperäinen pyynti oli. Ei puhettakaan koeajoista, eikä edes soiteta, vaikka ilmoituksessa on puhelinnumero. :lol: Vissiin rikkoontuisi se haavekuvitelma, että huutokaupassa voi tehdä löytöjä?
     
  9. JS78

    JS78 3rd gear

    .. ja stalinin vanhat ladat.
     
  10. Mac

    Mac Gearhead


    Tuossa pari vuotta sitten tuli oltua PV:n Huutokaupassa, niin Zilin 6 pyörän pyöräsarjoista huudettiin enenmpi, mitä huudettiin koko Zileistä pyörineen päivineen samassa huutokaupassa..
     
  11. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Voi niistä löytöjä tehdä, pari autoa olen huutanut ja eteenpäin myydessä sain kummastakin puolet enemmän mitä itse maksoin :rotfl:
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Saakelin joppari, sakinhivutusta sietäisit!
     
  13. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Miten niin? Huuto on auki, vie se siltä jobbarilta!
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Miten niin? Jos on jo myynyt eteenpäinkin.
     
  15. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Yritätkö trollata? :eek:
    Jos et, niin huutokaupasta auton ostaminen on ihan arpapeliä.
    Saatat saada jopa toimivan auton, tai sitten ihan paskan. Niillä kun ei pääse koeajoa suorittamaan, eikä välttämättä tiedä käykö se edes. :soosoo:

    Itse olen yhden auton nettihuutokaupasta ostanut, ja taitaa jäädä ainoaksi.
     
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eikun vitsikäs yritin olla. Tuohan täällä tuntuu olevan suhtautuminen kaikkiin jotka myy (tai edes yrittää) yli omakustannushinnan.

    Forgetit.
     
  17. Ana67

    Ana67 Gearhead

    No näissä huutokaupoissa mistä nuo kamppeet ostin pääsi koeajamaan vehkeet. Tosin toinen ei huuto hetkellä edes käynyt, siksi lähtikin halvalla. Ja molemmissa oli jopa leimoissa virtaa reilusti.
     
  18. 455STW

    455STW Gearhead

    Huutokaupan loppu lähenee ja peli senkun kovenee eli hinnat nousee. Voisi melkein sanoa että meno on kuin moukarihäkissä.
     
  19. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Osassa huutoja on moukari tainut sipaista otsaan ennen heittoa............. :rotfl:
     
  20. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    8340e Dodgesta paperittomana ja jolla viimeksi ajettu Lapin läänin polisipäällikön luvalla ja kaiken lisäksi erittäin rapea pelleiltään. Kultuuri on arvossaan!!
     

Kerro tästä muillekin!