Yleinen FAQ jenkeistä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hccine, 13.8.2005.

  1. Hccine

    Hccine 1st gear

    Täällä on nostettu monesti esiin tuo FAQ esim. ilmastoinnin vioista, ja muista mallikohtaisista vioista, joihin porukat etsivät vastauksia n. 5 minuuttia entisistä topiceista, jonka jälkeen tekevät uuden topicin...

    Eli siis höpinät sikseen... olisiko OD:n väellä kiinnostusta auttaa FAQ:n järjestämisessä? Päässä on liikkunut sellainen ajatus, että kaikki voisivat ainakin aluksi lisätä ohjeita sivulle, kunhan ovat kirjautuneet sisään. Kun ohjeita on riittävästi (onko niitä koskaan?), niin ohje suljettaisiin, jonka jälkeen sitä ei voitaisi enää muuttaa, muuten, kuin harvojen ja valittujen toimesta. Ohjeita voitaisiin kuitenkin kommentoida, lukitsemisen jälkeenkin. Lisäksi sivuille voisi tulla esim. slangisanojen opas tms. kuten on esim. mc bajahillin sivuilla mp:ille tarkoitettu versio: http://www.bajahill.net/mpslangi.html Sivustolle kirjoitettavat tekstit olisivat lukijoiden kirjoittamia, jolloin ei tekijänoikeuksia tulisi rikottua.?.

    Sivut ovat vasta suunnitteluasteella, mutta jos intoa riittäisi, niin ne kyllä saataisiin tehtyä. Ja helposti. Jos vain kiinnostusta riittää. Tietoahan täältä löytyy. :)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. Hccine

    Hccine 1st gear

    :oops: Juuh... no joku on ennättäny jo tehdä tuommoisen... riitäis vaan käyttäjiä tuonnekkin. Aikalailla laihalta näyttää jenkkien puolelta tuo osanotto olevan. Ja tuolla on (ainakin vielä) vain kerrottu malleista, ja tää tarkottamani viankorjausopas jää hiukan vajaanlaiseksi (osasyynä taitaa olla ton autowikin sanakirjamaisuus).

    Ei sillä että OD:n foorumi olis huono paikka kysellä korjausohjeita, mutta tuollaiset yleisimmät viat voisi olla hyvä löytää yhdestä paikkaa helposti... vaikka sitten tuonne lisättynä... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!