Yleinen kokous 3.2.2011 klo 18 - Kerhotilat???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 28.1.2011.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Hei

  Pikaisella aikataululla tulee, anteeksi siitä. Kerholla on KAIKILLE jäsenille tarkoitettu yleinen kokous torstaina 3.2.2011 klo 18.

  Aiheena on UUSIEN TILOJEN osto/vuokraaminen. 1 tilaehdokas on löytynyt ja nyt tarvitaan päätöksiä asiaan. Aihe on sen verran tärkeä, että etenkin tallipaikan haltioiden tulisi olla paikalla ja tottakai muidenkin jäsenten, koska aiheena on kerhon tulevaisuuteen liittyvä tärkeä asia. JOS et pääse tulemaan paikalla ja haluat kuitenkin tuoda mielipiteesi julki, ota yhteys Timoon 040-576 4177.

  Samalla yleisten asioiden lävitse käyntiä sekä loistava mahdollisuus ilmoittautua hohtokeilaukseen.

  Terveisin

  Minna
   
 2. supo

  supo Double Gearhead

  Hieno tilaisuus päästä Pottukellarista pois,sain eilen tietoa tilasta ja mitä se maksaisi esim.jos kerho vuokraisi kyseisen tilan.Olisi kuivat,tilavat,maan tasalla jne.Eli sopivalla puuhaporukalla saa helposti vuokrarahat kasaan sekä tulisi nosturi,heittopaikkaa eli pysyisi autopaikan vuokra asiallisena.
   
 3. raisu37

  raisu37 1st gear

  Mahdollinen uusi kerhon uusi toimitila on todellinen mahdollisuuksien mekka..

  Muutamia rahojaan toimitiloihin sijoittavia kaivataan vielä mukaan, tosin tälläkin pohjalla ollaan asiassa etenemässä. Kaikki halukkaat otetaan mukaan kiinteistöyhtiöön!! Sijoituksen määrän voi jokainen valita kykyjensä mukaan. Sijoitus pyritään saamaan hieman voittoa tuottavaksi, kuten tulee ollakin.

  SUURI OSANOTTO OLISI SUOTAVAA KOKOUKSEEN, JOTTEI SITTEN TARVITSE NIIN MONEN SELÄN TAKANA MIELIPITEITÄÄN ESITTÄÄ..

  Sokerina pohjalla visio: PAREMMAT TOIMITILAT VANHOILLA HINNOILLA...

  Vision toteutumiseen suuri mahdollisuus, jos vaan saadaan porukka sitoutumaan tulevaisuuteen.

  Tietoa annetaan etukäteen halukkaille.
   
 4. supo

  supo Double Gearhead

  Pieniä ideoita tullut kun muutamien puuhaihmisten kanssa juteltu aiheesta uudet kerhotilat eli tuolla voisi pitää esim. tenaville puuhailtapäiviä rakennellen esim.Jopen lahjoittamaa -32 Fordia mäkiautoksi tai jotenkin muuten,pyydetään tulemaan esittelemään tallille esim.junnu draksteri team kalustoa tai jotain muuta,keväällä polkupyörien kunnostusta sekä kahviossa hyvää kaakaota,mehua sekä pihalla makkaranpaistoa jne.
   
 5. toomass

  toomass 1st gear

  Suapiko tulla asiasta (tosissaan) kiinnostuneet paikalle myös?
   
 6. raisu37

  raisu37 1st gear

  Uusien tilojen omistaja kaartiin kelpaa myös kerhoon kuulumattomat ja säilytyspaikkojakin on oletettavasti tarjolla kerhon ja kiinteistöyhtiön kautta muillekin kuin jäsenille.

  Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleet, niin saadaan asiaan paljon mielipiteitä. Rakentavaa keskustelua minne kerhoa halutaan kehittää jatkossa ja missä toiminnan keskuspiste tulee olemaan on hyvä käydä nyt laajalla rintamalla.

  Pyydän kaikkia tulemaan paikalle avoimin mielin kuuntelemaan meidän ideoita ja esittämään omia näkemyksiä.

  Kerhomme touhua olisi mukava saada kehitettyä ja saada taas uutta virtaa ja eloa touhuun. Nyt ollaan muutama vuosi oltu hieman seestyneessä tilassa; ainakin minun mielestäni..
   
 7. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  huomenna persiit penkistä ylös ja kerholle.toivottavasti mahdollisimmin moni tulee paikalle.jos et pääse paikalle niin saa soittaa allekirjottaneelle ja kertoo miel piteen niinkui on muutama henkilö on jo tehny.
  timo pakarinen 040-5764177
   
 8. d.e.t

  d.e.t 1st gear

  talli

  aiheesta on järjestettävä isompi äänestys.tallipaikanhaltiat ei voi asiasta päättää! osto ei ole minusta hyvä idea!muutenkin "hyvähenkinen" talli sit tulis vielä parempi.kylmästi vuokralle.koska kerho ei voi ostaa mitään.ja sit mentäs vuokralle jonkun "tyyppien" talliin.kerholaisilla maksatetaan talli ja jees meininki.mutta enemmistö päättäköön ja muitten on tyydyttävä päätökseen.
   
 9. raisu37

  raisu37 1st gear

  Eikös ole kutsuttu koolle yleinen kokous eikä vain talipaikkalaisia koskeva kokous?? Lue Puppe tarkemmin kutsu.

  Puppekin voit tulla osakkaaksi, jos haluat. Kaikki eivät varmaan halua ja eivätkä pysty vaikka haluaisivat ostaa oman osansa toimitiloista...

  Kaikki mielipiteet otetaan vakavasti huomioon ja ratkotaan sitten onko meillä vielä halukkuutta hankkia tiloja. Itse olen ehdollisen tarjouksen tehnyt mahdollisesta uudesta toimitilasta, mutten omissa nimissäni, ja toivon asian saavansa tuulta purjeisiin.

  Terveisin yksi "tyypeistä"...

  PS. Puppe ihan omilla rahoilla oli tarkoitus maksaa oma osuus mahdollisesta tallista ja saada vain hieman tuottoa sijoitetuille OMILLE RAHOILLE..
   
 10. d.e.t

  d.e.t 1st gear

  sijoitus

  näinhän se asia on.jos tilat on ok,ni tietenkin tuolta täytyy päästä pois.ja onneks on olemassa joukko jolla pino on kondikses ja lähtevät rahottaa.
  itte köyhänä ei pysty!

  toivotaan,et tärppää.ja tarviinhan ittekin tilaa syyskuussa.ku lähen pois mahtitallista.

  huom. lähden. (tämä niitä paskan jauhajia varten)!
   
 11. supo

  supo Double Gearhead

  Hieno kokous,paljon asiasta kiinnostuneita paikalla,kaikki hommaan liittyvät asiat hienosti kerrrottu sekä keskusteltu asiat selväksi.100% kannatus että kerho vuokraa tilat jos asia etenee siihen pisteeseen.Kerhon n johtokunnalle yleinen kokous antoi luvan vuokrata tilan.Toivotaan että homma etenee maaliin asti.
   
 12. raisu37

  raisu37 1st gear

  Kaivataan vielä sijoittajia niin kerhon sisältä kuin ulkopuolelta mukaan, jotta saadaan tarpeeksi monet hartijat kantamaan rahoitusta ja käytännön toimintaa.

  Käytännön asiat eivät ehkä jaksa hoitua riittävällä panostuksella, jos sijoittajien määrä jää näin pieneksi. Pankin avulla hankinta varmaan voidaan toteuttaa, mutta muu touhu onkin sitten jo vaikeampi ratkaista....

  NYT SIIS ROHKEUTTA KOKOON JA MUKAAN, NIIN SAADAAN KERHOLLE HYVÄT TILAT TULEVAISUUTEEN..

  Odottelen innolla yhteydenottojanne..

  Terveisin Harri Korhonen 0500 576 779 harri@kenttamestarit.fi
   
 13. raisu37

  raisu37 1st gear

  Ensimmäinen tila ei tarttunut täkyyn, mutta seuraavaa metsästetään..

  Kolhoosiin mahdollisesti tulemassa mukaan niin IHRA kuin Street Rockers:n.

  Edelleen lisää sijoittajia kaivataan mukaan niin voidaan seuraavassa mahdollisessa kohteessa tehdä meidän puolella nopea päätös. Liipasintien osalta homma kaatui siihen, ettemme pystyneet tekemään nopeaa päätöstä (saamaan rahoja maksuun) niin nopeasti kuin olisi tarvittu. Tarjouksemme oli kovin, mutta ....

  Ei heitetä kirvestä kaivoon.. Kaikki vinkit mahdollisista käytöömme sopivista tiloista otetaan ilolla vastaan.
   
 14. savoa

  savoa Gearhead

  onkos kuulunu mitään uutta osto rintamalta..
   
 15. willalande

  willalande 2nd gear

  tarviitte hehtaarin hallin jos kaikki yhteen meinaatte!ja toisen pihaaluetta niille "varaosa" romuille.
   
 16. raisu37

  raisu37 1st gear

  Hiljaista on ollut niin tilojen tarjonnan osalta kuin myös projektiin osallistujen lisääntymisen saralla..

  Eletään toivossa ja pelätään pahinta..
   

Kerro tästä muillekin!