yleismallin lamda-anturin johdot..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja lucifer74, 23.3.2005.

 1. Okuman

  Okuman 1st gear


  On vähän vanha ketju, mutta olen asentamassa Pickupiin lämmitettävää lambdaa.. Mistä kannattaa ottaa virta sille lämmitykselle? Bensapumpun releeltä, vai mistä? Olis varmaan optimipaikka sellainen että se ei lämmittäisi kuin käynnissä ollessa? Vai onko sama jos lämmitys on päällä aina kun virrat on päällä? Jos bensapumpulta, niin mikä lie johdon väri mistä kannattaa virta ottaa? Auto siis 1990, 5.7tbi:llä..


  Edit: Otin lämmitysvirran polttoainepumpun sulakkeelle menevästä pinkistä johdosta ja lambda luultavasti toimii nyt ihan ok! :)
   
  Muokattu: 3.9.2019

Kerro tästä muillekin!