Yleistä maalauksesta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 2.5.2003.

  1. tabi

    tabi Gearhead

  2. OpaS

    OpaS Gearhead

    Kyllä vaan, mutta eipä taida ehtiä tänne tarinoimaan... No, kyseinen Matador on noissa väreissä katsastettu ja päivittäin liikenteessä.

    Lisää kuvia löytyy http://www.amccf.com -> Finnish AMCs
    eli täältä

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: OpaS 2003-05-17 01:32 ]</font>
     
  3. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Näin tuollaisen ihan samanlailla maalatun ja muutenkin samanlaisen matadorin viime kesänä Porissa, ja kyljessä luki "Away Patrol" :smile: kaippa se sama auto on...?
     
  4. OpaS

    OpaS Gearhead

    On tippunut toiselta puolelta muutama kirjain pois... -> HWAY PATROL on jäljellä. :smile:
     
  5. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Vai että HWAY PATROL se olikin :smile:
     
  6. Micky

    Micky Gearhead

    hway teksti jäi kuskin puolel kun oli näet liian matta eikä oikeen pysynyt tarrat kiinni.Eipä muusta oo sanottu kun vilkusta "hieman" huomautettu joten huppu päälle ja menox.Teksteistä ja muista ei siis mitään rutinoita ainakaan kantautunut mun korviin.
     
  7. uubb

    uubb 1st gear

    No meillä oli kerran yksi "monttu auto" joka maalattiin police väreihinkin ja kyljessä luki POJAT... tämä nauratti jopa poliiseja...
    Ei ollut katsastuksessa ongelmaa...
     
  8. herrakani

    herrakani 1st gear

    Katsastusasemalla sanottiin, et 'no poliisi' siin ei ainakaan saanu olla, poliisit ei osannu sanoa tuohon muutakun että 'no tulis semmonen varmaan pysäytettyä ainakin' lakimies sano, että saattaa siitä joku laki olla. Katsastajat.com ei oo vastannu.
    Eli selvitys on kesken.
     

Kerro tästä muillekin!