Yleistä sananvaihtoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Wolfbound Cruisers Nurmes ry', aloittaja Weke, 13.12.2011.

 1. laapottij

  laapottij 1st gear

  mikä se semmonen netti on?
   
 2. Weke

  Weke 1st gear

  Oiskohan kellään tallessa vanhoja kuvia kerhon sudesta siis muita kuin tuo mikä on varsinaisessa merkissä. Silloin kun kerhoa heräteltiin henkiin Hyvärilässä oli jollakin siellä mukana todella hienoja piirroksia. Vois laitella näitä legendaarisia kuvia nykyaikaiseen muotoon ja tehdä esim. T-paitoja. Jos löytyy nurkista, ihan sama missä muodossa, ottakaa mukaan vaikka joskus Teboilille kahvitteluihin tai kesäpäiville 19.5 muistaakseni..?
   
 3. buick71

  buick71 2nd gear

  Mitkä kesäpäivät on 19.5?
   
 4. -viltteri-

  -viltteri- 1st gear

  Teboilin pihassa on taas pomppulinnaa ynnä muuta jännää. Sinne on kutsuttu edustamaan, sais myydä omaan lukuun makkaratakin jos jollain olis innostusta moiseen. taitaa vaan tämäkin porukka syödä kuormasta sen verran ettei moista kojua sinne kannattane virittää....
   
 5. buick71

  buick71 2nd gear

  Pitänee koko lieksan chapterin tulla ja pari prospectia :rotfl:
   
 6. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  He hei!!
  Työnnänpä nenäni tännekin kotiseutujen susirajan cruisaajat!
  Ottakeepa ja lähtekee letkassa 19.5 lauantaina Kuopiota kohti!
  www.tuningsuckscruising.fi
  (rankasti keskeneräiset sivut, mutta info löytyy!)

  Illalla myös kemmakot tiiossa, joten reissumielellä ja useammalla autokunnalla, ei sieltä niin pitkä matka tuu ja me ollaan ihan mukavii! :poff:
  Varsinkin kun on meikäläiselläkin nuo pohjois-karjalalaiset kotijuuret, niin lämpimästi tervetuloa!
  (tapahtumaosiossa myös oma keskustelu cruising- aiheesta)
   
 7. Weke

  Weke 1st gear

  Tuli kutsu 16.6.2012 rokkia ja puuta tapahtumaan juukaan, juuan puu oy:n pihaan. klo 12.00-15.00. Merciless rockers soittaa rockabilly musiikkia ja amerikan autoja haluttaisiin pihamaalle näytille. Koko perheen tapahtuma. Sinne vaan päivä ajelulle, jos enemmän lähtijöitä niin voishan sitä ihan ajan sopia ja lähteä porukalla katselemaan.
   
 8. buick71

  buick71 2nd gear

  :D ,Kuulostaapi hyvältä.
   
 9. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  Tuutko laivalla?
   
 10. buick71

  buick71 2nd gear

  Idenana muutes aika hyvä,vaihtelua olis ja tekniikan kestävyyskään ei mietityttäs ku puolet matkasta lautalla körötelis.No junalla en ainakaan tule. :rotfl:
   
 11. Weke

  Weke 1st gear

  Tarkasta sitten laivan aikataulu että kerkiät ennen klo 12 auton ajella parkkiin. Elävää musiikkia on sitten 12:sta eteenpäin.
   
 12. buick71

  buick71 2nd gear

  Mitenkäs lauantaina?Onko ketään lähöllään?Millä aikaa?Mistä?
   
 13. Weke

  Weke 1st gear

  Voishan sitä kävästä katselemassa mitä näkyy. Eikös sitä jos klo 11 lähtee niin ole hyvissä ajoin ennen puoltapäivää paikalla.
   
 14. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  No niin, huomenna lähetään Bigwheelsiin pieksämäelle, onko muita lähtijöitä? :)
   
 15. buick71

  buick71 2nd gear

  No,hyvinkö Buick rallatteli reissun?
   
 16. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  toimi kuin Buikki :)
  vieläkun osais korjata nuo alipaine pyyhkijät.Niin ja oli muita lähtijöitä.
   
 17. Weke

  Weke 1st gear

 18. Weke

  Weke 1st gear

 19. buick71

  buick71 2nd gear

  Tuo nahkatakki susi saatava siihen T-paitaan! :rotfl:Noissa viimeisissä kinkereissä tuli piipahettua,ajokkina silloin oli 64:nen Barracuda.
   
 20. Weke

  Weke 1st gear

  Joo, sehän on kohta pikkujoulut. 17 marraskuuta ja Hyvärilän rantasaunahan oli paikka. Joku aika sitten kun pidettiin Drive-in palaveri sovittiin seuraava palaveri tuolle samalle päivälle ennen pikkujouluja klo 17. Jos ei halua osallistua niin tuossa klo 19 maissa suoraan sitten rantasaunalle. Sielläpä sitten turistaan.
   

Kerro tästä muillekin!