Yleistä sananvaihtoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Wolfbound Cruisers Nurmes ry', aloittaja Weke, 13.12.2011.

  1. Weke

    Weke 1st gear

    Huomennahan sitä on pikkujoulut. Makkaraa ja jotakin muuta pientä naposteltavaa varattu kerhon puolesta. Saunajuomat kannattaa reppuun pakata. Pyyhkeitä jonkun verran taitaa paikan päältä löytyä, saa ottaa oman mukaan jos tuntuu kotoisemmalta.
     
  2. Weke

    Weke 1st gear

  3. buick71

    buick71 2nd gear

    Mikäpä se kusella ollessa katella vanhoja jenkkejä hämärässä syysillassa!Ja hyvää Joulua Lieksan suunnaltakin.
     
  4. Weke

    Weke 1st gear

    Joo olikos sitä kellään hyviä tai edes huonoja ehdotuksia syksyn 2013 Drive-in näytökseen. Tässä lähiaikoina vähän tapahtuu ja julisteita kohta väkrätään niin olisi hyvä kohta elokuva tietää. Suomalainen ja noin tunnin mittainen olisi hakusessa. Ainakin johanneksen leipäpuuta ja Iskelmäprinssiä on ehdotettu. Ehdotuksia voi laitella tänne, voi myös soittaa tai käydä kylässä.

    http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/johanneksen_leipapuu_31099.html#media=31104
     
  5. buick71

    buick71 2nd gear

    Iskelmäprinssi oksettaa,ääni Johanneksen leipäpuulle.
     
  6. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    Mites onnenmaa, minkälaisen ilmiön se aiheuttaa ? :)
     
  7. Nimellinen

    Nimellinen Gearhead

    Rumble, oksettaahan se seuraavana aamuna kuitenkin, niin eikös se ole sama mikä sen tunteen aiheuttaa...
     
  8. -late-

    -late- Gearhead

    Siivoton juttu, Ariel, Pidä huivista kiinni Tatjana
     
  9. buick71

    buick71 2nd gear

    Tie pohjoiseen,Pontiac pitoinen lehva :D
     
  10. Weke

    Weke 1st gear

    Kaurismäki kyllä toimisi syksy illassa. Voi olla jopa liian syksyistä. Hotakaisen Klassikko on saanut aika paljon kannatusta ja se on myös hyvän mittainen. Monet suomalaiset elokuvat meinaa olla yli 80min ja se on liikaa.
     
  11. buick71

    buick71 2nd gear

    Onnenmaassa ois Pohjois-Karjalainen ohjaaja ja Nurmes lähtöinen näyttelijä,miinuspuoli että eilen tuli telkkarista,ei oksettaisi.
     
  12. Weke

    Weke 1st gear

    Pituus 60 min. Aika hyvä. Nytpä näitä elokuva ehdotuksia alkaa olla joita eteenpäin viedä. Kaikki on hyviä tai kaikissa on hyvät puolensa. Kiitoksia ehtotuksista.
     
  13. buick71

    buick71 2nd gear

    Mitenkäs kahvittelu iltoja tässä talven mittaan?Joutas käymään jorisemassa ja tillistelemässä vaikkapa tulevia chargereita!
     
  14. Weke

    Weke 1st gear

  15. buick71

    buick71 2nd gear

    Ehdottomasti voisi käydä kuolaamassa chargerin vieressä,sen verran tuli pikkujoulussa vatiloitua siitä :lol: kaverilla vissiin ois valokuvia samasta autosta yheksänkytä luvulta....
     

Kerro tästä muillekin!