Yleistä sananvaihtoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Wolfbound Cruisers Nurmes ry', aloittaja Weke, 13.12.2011.

 1. Weke

  Weke 1st gear

  Huomennahan sitä on pikkujoulut. Makkaraa ja jotakin muuta pientä naposteltavaa varattu kerhon puolesta. Saunajuomat kannattaa reppuun pakata. Pyyhkeitä jonkun verran taitaa paikan päältä löytyä, saa ottaa oman mukaan jos tuntuu kotoisemmalta.
   
 2. Weke

  Weke 1st gear

 3. buick71

  buick71 2nd gear

  Mikäpä se kusella ollessa katella vanhoja jenkkejä hämärässä syysillassa!Ja hyvää Joulua Lieksan suunnaltakin.
   
 4. Weke

  Weke 1st gear

  Joo olikos sitä kellään hyviä tai edes huonoja ehdotuksia syksyn 2013 Drive-in näytökseen. Tässä lähiaikoina vähän tapahtuu ja julisteita kohta väkrätään niin olisi hyvä kohta elokuva tietää. Suomalainen ja noin tunnin mittainen olisi hakusessa. Ainakin johanneksen leipäpuuta ja Iskelmäprinssiä on ehdotettu. Ehdotuksia voi laitella tänne, voi myös soittaa tai käydä kylässä.

  http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/johanneksen_leipapuu_31099.html#media=31104
   
 5. buick71

  buick71 2nd gear

  Iskelmäprinssi oksettaa,ääni Johanneksen leipäpuulle.
   
 6. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  Mites onnenmaa, minkälaisen ilmiön se aiheuttaa ? :)
   
 7. Nimellinen

  Nimellinen Gearhead

  Rumble, oksettaahan se seuraavana aamuna kuitenkin, niin eikös se ole sama mikä sen tunteen aiheuttaa...
   
 8. -late-

  -late- Gearhead

  Siivoton juttu, Ariel, Pidä huivista kiinni Tatjana
   
 9. buick71

  buick71 2nd gear

  Tie pohjoiseen,Pontiac pitoinen lehva :D
   
 10. Weke

  Weke 1st gear

  Kaurismäki kyllä toimisi syksy illassa. Voi olla jopa liian syksyistä. Hotakaisen Klassikko on saanut aika paljon kannatusta ja se on myös hyvän mittainen. Monet suomalaiset elokuvat meinaa olla yli 80min ja se on liikaa.
   
 11. buick71

  buick71 2nd gear

  Onnenmaassa ois Pohjois-Karjalainen ohjaaja ja Nurmes lähtöinen näyttelijä,miinuspuoli että eilen tuli telkkarista,ei oksettaisi.
   
 12. Weke

  Weke 1st gear

  Pituus 60 min. Aika hyvä. Nytpä näitä elokuva ehdotuksia alkaa olla joita eteenpäin viedä. Kaikki on hyviä tai kaikissa on hyvät puolensa. Kiitoksia ehtotuksista.
   
 13. buick71

  buick71 2nd gear

  Mitenkäs kahvittelu iltoja tässä talven mittaan?Joutas käymään jorisemassa ja tillistelemässä vaikkapa tulevia chargereita!
   
 14. Weke

  Weke 1st gear

 15. buick71

  buick71 2nd gear

  Ehdottomasti voisi käydä kuolaamassa chargerin vieressä,sen verran tuli pikkujoulussa vatiloitua siitä :lol: kaverilla vissiin ois valokuvia samasta autosta yheksänkytä luvulta....
   

Kerro tästä muillekin!