yli 40 vuotta vanhan auton vakuuttaminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja muhoksenmulli, 21.3.2013.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Ja kun se autopalvelu loppuu, niin laskua ei kuitenkaan muisteta lopettaa ennen kuin asiakas kyselee perään. :mad:
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Ei Pohjolalta ainakaan liikennevakuutuksesta tule minkäänlaista laskua liikennekäytöstä poiston aikaan. Voi olla, että vapaaehtoisista vakuutuksista jotain veloitetaan ja monethan haluavat pitää sen palo- ja varkausvakuutuksen voimassa myös seisonnan aikana.
     
  3. Lavakulkine

    Lavakulkine 3rd gear

    Mulla ollu lähivakuutuksessa aina kaikki vakuutukset mutta ny katkes kamelin selkä... Eli -64 malliseen voortiin liikennevakuutus 10bonuksella 788e!!! Pohjolassa ois 477e ja ifissä 352e... Mun mielestäni tässä on jo jotain kusetuksen makua! Ei tarvi montaa kertaa miettiä et mihin vakuutus vaihtuu...
     
  4. fudge85

    fudge85 Gearhead

    ja nuissa yllä mainituissa (Pohjola) ei lopu autopalvelu kun ovat eri kaskoja kuin "tavis"autoille.. ja seisonnasta saa hyvitystä..
     
  5. caddy61

    caddy61 Gearhead

    If:ssä on -61 cadin vakuutus. Summaa en muista, mut halvin. Ja osakaskokin siinä on.
     
  6. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Noi allaolevat autoni on kumpikin if-vakuutuksissa kaskojen kanssa... 8)
     
  7. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Tällä hetkellä ei iffistä saa osakaskoja yli 40-vuotiaaseen autoon.

    Taitaa olla yhtiön vaihto esissä!
     
  8. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Vaihto kävikin aika kätsästi.

    Vaihdoin Iffistä POP-vakuutuksiin. Liikennevakuutuksien hinnat nous ehkä satasella vuoteen per vanha auto, mutta osakaskon sai 60€/vuosi.

    Käyttiksen liikennevakuutuksen jätin vielä iffille kun eroa hinnoissa oli melkein pari sataa!
     
  9. Ilari

    Ilari Gearhead

    Sama homma, A-fordin liikennevakuutus on 970 euroa Tapiolassa, IF,Pohjola ja POP oli kaikki luokkaa 570 euroa. Amazonin vakuutuksissa oli taas eroa toisin päin muttei noin paljoa.

     
  10. Ck

    Ck Gearhead

    Mulla on kans dusterin liikennevakuutus ifissä koska se oli satasia halvempi kun muualla. Sieltä ei saanu mitään kaskoa siihen mutta lähivakuutuksesta sai osakaskon samaan autoon vaikka liikennevakuutus oli ifissä.
     
  11. Damned

    Damned Gearhead

    Saako POPista Tapiolan harrasteajoneuvokaskoa vastaavaa turvaa yli 40-vuotiaalle autolle?
     
  12. Helkkari

    Helkkari 1st gear

    Jospa vähän herättelisin lankaa.
    Itsellä niinkin vittumainen tilanne että pohjolalla liikennevakuutus lähemmäs 2000e vuodessa (tottakai vähenee kun seisonnassa mut kuitenkin). Kaskon hinta siedettävä. Ifillä taas olisi jotain 800e luokkaa mutta ei tietenkään kaskoa. Lähitapiolalla liikenne 1700 vuodessa.
    Mitä helvettiä oikeesti... :mad:


    Jos tämä edelleen mahdollista niin sitä yritän seuraavaksi...
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Toi POP on mielenkiintoinen. Nyt IF missä 75 Jaguar satasia halvempi kuin käyttis 91 Kadett. Täydet bonarit molemmissa mutta sitä mainoksessa olevaa 75% bonaria ei näy eikä kuulu. Ei kolaria 25 vuoteen.
     
  14. Tunari-82

    Tunari-82 1st gear

    Itselläni on kaikki autot vakuutettuna if.issä kun tuntuu olevan suht edullinen kun kaikki autot on "vanhoja" , -00 tai vanhempia.
    Isoin ero muihin yhtiöihin tuli -76 c-kadetissa, if 170e/0% bonuksilla ja muut yhtiöt oli järjestään yli 400e/vuosi.
    Tuohon museo käkkylään if.iltä sai kaskon.
    Yksi if.iä puoltava seikka omalla kohdallani on se että if.in kasko korvaa(korotetulla omavastuulla) myös radalla sattuneet vahingot(poislukien kilpailu/kilpailuun harjoittelu)
    Eli näillä merkkikerhojen järjestämillä ajoharjoittelu/ratapäivillä,joissa tulee aina joskus käytyä ajamassa.
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Täytyy Iffiä vielä kehua asiakaspalvelusta mikä toimii. Mutta C Kadettiin noin halpa? E Kadettiin jotain 400€ luokkaa ilman bonareita, tais olla vähän alle. Perustuvat niiden hinnoittelut kolaritilastoihin? C koppia ei enää mällätä, viimeisiä E koppia mällätään?
     
  16. Tunari-82

    Tunari-82 1st gear

    Johkin tälläiseen se varmaan perustuu,moottorin tilavuuskin saattaa vaikuttaa jne.
    Muistaakseni bemarit taas oli if.illä aika hintavia vakuuttaa.

    Edit: Tuossa kokeilin laskea if.in laskurilla uuden vakuutuksen ko. Kadettiin, niin 220e näytti nyt,metalliliiton alennus huomioituna.
    Oman vakuutukseni tein 3v sitten ja siihen tuli maksimi keskittäjä alennukset,kun on kaikki vakuutukset if.issä,silloin oli sen 170e/vuosi
     
  17. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Se loistokuskietu koski/koskee alle 27 vai 28 vuotiaita, jotka eivät kolaroi neljään vuoteen, silloin saavat +25%.
    Ja nousee siis aina sinne 75% asti.
    Ainakin vielä jokinaika sitten oli tuommoiset ehdot.

    POP vakuutusta kokeilin yhdellä autolla lyhyen hetken, ja siirsin sen pian takaisin IF:iin. Olkoot halvempi mutta minä maksan mieluusti siitä että asiakaspalvelu pelaa (Ifissä pelaa, popissa ei). POP vakuutuksessa sai soitella useaan otteeseen, laitella viestiä netin kautta, odotella vastausta jota ei tullu ymsymsymsyms. Ifiin kun laittaa viestin netin kautta niin joskus menee pari kolme tuntia ja plim, vastaus tullut. :)

    Edit: Ifillä muistaakseni yli 27 vuotiaille on taas sitten 'moniautoetu' 5%, ja nuoremmat ei sitä saa, jälleen kerran: näin ainakin vuoden sisään oli asian laita.
     
  18. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    ^Mie otin noihin kahteen vanhempaan autoo vakuutuksen POPista. Ifi oli kyllä halvempi ja aspa toimi hyvin. Ifiltä ei vaan saanu osakaskoo kumpaakaan vanhukseen. POPista sai.
     
  19. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Nostetaan taas tätä topiccia:
    '61 T-bird:iin oli haussa hieman laajempaa vak turvaa, nykyisin vain liikennevakuutus Pohjantähdessä ( 632Eur/v @ -15% ) Kun talvella kilauttelin POP-vakuutukseen niin heillä oli about samalla rahalla tarjolla sekä liikennevakuutus että pikkukasko :D
    Asia unohtui talvella muiden kiireiden alle joten tänään soittelin Poppiin pyytäen päivitettyä tarjousta. Uusi hinta oli 1.85kEur/v pelkkä liikenne ja 2.18kEur/v liikenne + pikkukasko :eek: :eek: :eek: :eek:

    Oli pakko kysyä että varmaankin 53-vuotiailla autoilla kolaroidaan ihan helvetisti kun on tuollaiset taksat. Ja omistajaprofiilikin on taatusti riskiä täynnä ( itsellä 1.2M km ilman vakuutusyhtiön tappioita, kaikissa käyttiksissä 70% bonarit jo vuosia) Äkkiä luulisi että kallein asiakas on Jaakko-Malakias tai Pissa-Liisa mopoautolla, seuraava on Tero 1.8 tuunatulla turbopassatilla ja sitä seuraavat amishit BMW523:lla...mutta aina sitä oppii että tällainen keski-ikänen jurvelo painavan museoautonsa ratissa on kodin, uskonnon, isänmaan ja varsinkin vakuutusyhtiön uhka :odroll:

    Onneksi ei jäänyt kovin paha kusetusyrityksen maku, oli vak. yhtiön myyntimies ihan asiallinen heebo :lol:
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ohhoh kyllä POPissa hinta POmPsahti. IF rules vaikka huonona ihmisenä joudun maksamaan Kadetista koko vuoden yhdessä erässä etukäteen, Jaggessa en. IFfin asiakaspalvelulle vielä ruusuja. Pyydän aina yhtä ja samaa henkilöä mikä on Turun konttorissa ja hommat hoituu.
     

Kerro tästä muillekin!