Ylikokoinen paketti jenkeistä?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 1purehell, 8.10.2008.

 1. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Huusin ebaystä kohtuu hintaisen maskin autooni. Myyjä ei suostu sitä lähettämään, koska Suomeen ei saa lähettää yli 46" pitkiä paketteja: :eek:

  Pitääkö paikkaansa, vai puhuuko paskaa? Olen kyllä saanut jenkeistä suurempiakin lähetyksiä, enkä ole koskaan tuollaisesta säännöstä kuullut...
   
 2. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  No, tämä ei ole tieto,
  mutta en usko tuohon 46" sääntöön. Onhan noita vielä isompia paketteja ihmisille tullut. mm puskureita??
  Mä kyllä kysyisin vielä että onko tämä heppu ihan varma tuosta väitteestään...

  On muuten minulta koitettu nyhtää vaikka mitä summia ja kaikenlaisia selityksiä on kuultu vaikka mistä, joten varauksella saa kyllä noihin "myyjien tosi väitteisiin" välillä suhtautua.
   
 3. duramax03

  duramax03 1st gear

  En usko että niiden lähettämisen mikään estää, voipi vaan olla että tuon firman ( mitä myyjä aikoo käyttää) automaattilaskuri ei anna automaattisesti hintaa ylipitkälle lähetykselle, nuo ylipitkät lähetykset on monella firmalla aika suolaisen hintaisia. Paikalliseen postiin kun marssii niin saa kyllä lähetettyä.
   
 4. USPS:n sivulta, Postage Price Calculator, www.usps.com pääsee helposti tarkistamaan, mitkä ovat maksimimitat postilähetyksille. Normaalisti tavarat tulee Express Mail Internationalilla tai Priorityllä, niin niissä on voimassa: Max.length 60", max. length plus girth 108"

  Se 46" pätee VAIN GXG lähetyksille, eli Global Express Guaranteed paketeille, joka on kaikkein kallein ja toki nopein tapa lähettää USPS:llä.

  Jenkkien postitoimistoissa tuntuu olevan surkeat perustiedot ulkomaanlähetyksistä eivätkä oikein viitsi tarkistaa. Myyjä on voinut saada väärää tietoa omasta postistaan. Vastavasti oli käydä myös yhden kaveri tilaukselle, myyjä oli saanut postista väärää informaatiota mitoista.

  Rummutimme myyjälle OIKEAA tietoa maksimimitoista ja myyjä meni lähettämiemme sähköpostien kanssa paikalliselle postivirkailijalle, joka heti toisella kerralla uskoi jutut, kunhan oli ensi tsekannut lähetetyt linkit oman firman eli USPS:n sivulta.

  Loppu hyvin, kaikki hyvin ja kaverin '59 Kauko sai tarvitsemansa pitkät listat.

  Itselle on tullut yli 60" pitkää tavaraa USPS:n kautta. Kyse on ollut siitä, saako lähettäjä tavaran liikkeelle postitoimistostaan.

  Ei muuta, kuin pommita myyjää ja kehoita tarkistamaan maksimimitat USPS:n sivulta


  Pikarahtifirmojen kautta saa pitkääkin tavaraa tulemaan. Hinta on kylläkin kovempi.
   
 5. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  kuukausi sitten tuli uusi dash pad ja paketin pituus oli 146cm n.57"
  lähetyspaikka sullivan,IL 61951
  postage and fees $47.03

  niin ja pakettin toimitti UNITED STATES POSTAL SERVISE (priority mail)
   
 6. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Kiitoksia pikaisista vastauksista! :) Juu, mullekin tuli dash pad ja nimenomaan postin kyydillä. Myyjä ei suostu lähettämään tuota maskia Suomeen, kun paketti on 2 tuumaa liian pitkä... Se lähetti mulle jonkun taulukon, jossa näkyy, että osaan euroopan maista saa lähettää vain 46 tuumaa pitkiä paketteja.

  Kaveri on nyt käymässä Bostonissa ja se saa nyt ottaa ton lähetyksen sinne hotellilleen. :rotfl: Lähettää siitä sitten postilla Suomeen.

  Taitaa olla helpoin tapa. En jaksa alkaa vääntämään.
   

Kerro tästä muillekin!