Ylivaihteen kanssa ongelmaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja hake, 21.6.2007.

  1. hake

    hake 1st gear

    Oon tekemässä kauppa Cadillacista jossa on seuraavanlainen vika: Kun aski heittää kolmoselta neloselle (joka on ylivaihde), moottori alkaa jarruttamaan. Eli missähän mahtaisi olla vika. Hinta on edullinen, mutta epäilyttää kuinka kallis remontti olisi edessä.
     
  2. capriceman

    capriceman Gearhead

    siis hyytyykö kone? loppuuko vääntö, millä nopeudella menee ylivaihde päälle?

    Vaihteisto on varmaan THM-200-R4.
     
  3. hake

    hake 1st gear

    Itsellä ei ole vielä asiasta tarkempaa kokemusta, eikä tietoa laatikon tyypistäkään. Nopeudestakaan en tiedä, mutta kuulemma ihan normaalisti vaihtaa neloselle asti, jolloin moottori alkaa jarruttamaan samaan tyyliin kuin maanuaalilla heittäisi kaasun pois. Voisko olla joku sähköisen siirron ongelma vai mikä? Kun kepin laittaa kolmoselle niin toimii moitteettomasti. Sunnuntaina ois tarkoitus vääntää kaupat autosta. Itse en näistä hirveästi tiedä, joten pajallehan tuo menisi. Arvelluttaa vain, että minkähänlainen lasku siitä jää käteen. :oops:
     

Kerro tästä muillekin!