Ylläpitolaturista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Chevy_75, 8.2.2007.

 1. Chevy_75

  Chevy_75 1st gear

  Onko minkälaisia kokemuksia käytöstä. itselläni on '90 6.2 Vani ja siihen ajattelin laittaa pikkuisen laturin, etä olisi akut "lämpöisinä", kun kylmällä käynnistelee. Sellaista ajattelin, että joku pieni laturi, joka lataa esim. 500mA. Auton akuthan ovat periaatteessa täyteen ladatut, kun sen ajan tuohon parkkiin ja laitan lämmitysjohdon kiinni, että ei sen tarvitsisi tuon suurempi sen laturin olla. Ajattelin laittaa sisätilapistokkeeseen kiinni sen laturin ja sen sitten liittimen kanssa tupakansytyttimeen.

  Onko kukaan tehnyt vastaavaa?? Luulisin sen toimivan ja ei kuormita akkuja niin pahasti, kun ovat valmiiksi jo vähän lämpöiset.

  Bilteman sivuilta katselin, niin niillä oli moottoripyörän akkulaturi, joka oli justiin 500mA. Onko kukaan sellaista käyttänyt ja tietääkö, että onko hyvä??
   
 2. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  osta ctec 3600. pistä piuhat suoraan akkuihin (saa olla koko ajan kiinni), laturin pistät sopivaan paikkaan (piiloon) tai otat sen irti (pika liitin) ja töpselin sisäpistokkeeseen. ei voi muuta kun kehua, ja eikä se turhaan testejä oo voittanut ja sen saa alle viiden kypän.


  esim. yksi linkki jos ei oo tuttu kapistus
  http://www.nettiosa.com/product_details.php?p=371
   
 3. Chevy_75

  Chevy_75 1st gear

  No tuossa olisi kyllä valmis tavara, mutta ajattelin, että jos itse tekisin, niin saisi vielä aika paljon halvemmalla.
   
 4. HRTP

  HRTP Gearhead

  itelläkin on samanlaiset ajatukset ja meinaan kyllä ostaa tuon ctekin koska ei tarttee ite värkätä mitään muutakuin piuhat kiinni ja sillä hyvä...tutuilla autoissa käytössä tuo ctek ja tuntuu toimivan pirun hyvin :p
   
 5. liippari

  liippari 3rd gear

 6. RB-440

  RB-440 1st gear

  Menee hiukalta aiheen viereen, mutta yksi mahdollisuus olis pistää akulle jonkinlainen lämmitinkelmu. Sille sitten virta jotenkin lohkolämmittimistä haaroittamalla tms.
   
 7. PK

  PK 1st gear

  www.arcticheat.fi löytyy akunlämmitin tuote on nimeltääm arctic battery heater. Käy esitteen mukaan defan ja calixin akkulaturiin. Vois ehkä käydä c-tecin laturiinkin pitäis varmaan tarkistaa paljonko imaisee tehoa kun tuolla valmistajan sivuilla en sellaista tietoa huomannut.
   

Kerro tästä muillekin!