Ylläpitolaturit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Mopar, 17.12.2008.

 1. Mopar

  Mopar Gearhead

 2. PK

  PK 1st gear

  Onkohan toi sama Benton jota motonet myy. Motonetin keskustelupalstalla oli muistaaksen noin vuosi sitten keskustelua ko laturista. On kuulemma muuten kuin ctek kopio, mutta ainakin tuon keskustelun mukaan nollaa asetuksensa aina kun kytketään sähköverkkoon. Tämän "ominaisuuden" takia oli joku palauttanut tuon takaisin kauppaan. Tuohan tekee sen, että aina sähkökatkoksen jälkeen olisi käytävä räpeltämässä.

  Minulla on tällä hetkellä kaksi ctek 3600 laturia käytössä toinen on autossa ja toinen alakerran "varavoimala" akussa. Tuota ctek 3600 laturia myi ainakin AD-varaosaliike noin 45 eurolla. En kyllä tiedä onko ctekillä 24 voltin laturia, mutta varmaan kysymällä selviää.
   
 3. Damned

  Damned Gearhead

Kerro tästä muillekin!