Yllättäen th700...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Paakan, 16.5.2007.

  1. Paakan

    Paakan 1st gear

    Eli öljyn vaihdon jälkeen sain ajella n.45km silleen että laatikko toimi kunnolla, sen jälkeen rauhallisessa maantie ajossa katosi kolmonen. Tietenkään ei mene nelonenkaan päälle. 1 & 2 toimii hyvin. Mikähän vika tuohon tuli? Öljyt on oikeat ja oikea määrä. Kun vaihdoin öljyt niin likaa pohjassa ei ollut ihmeemmin.. Olisi mukava jos joku osaisi hieman neuvoa kun itse en löydä täältä suoraa vastausta!!
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    3-4 pakka kaputt.
     
  3. Paakan

    Paakan 1st gear

    Onkohan tuon vaihtaminen millainen operaatio?? Voisikohan tuota kokeilla ihan itse vai luovutanko suosiolla homman ammattilaiselle? Vähän kalliin kuuloisia on nuo korjaajat ainakin näin pohjoisessa..
     
  4. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    jos ET ole aikaisemmin räplännyt ja sulla ei oo varalootaa,anna ammattilaiselle.Osaa kattella jos lootasta löytyy muutakin(meil esim.oli 3,4 pakka kaput ja turbiinin kaulassa jotain skraiduja!)
     

Kerro tästä muillekin!