Yllätyksiä liikenteessä...!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Junior, 30.12.2003.

  1. Junior

    Junior 1st gear

    onko kukaan yllättynyt liikennevaloissa tai motarilla jos viereisen kaistan auto liikkuukin oletettua ripeämmin?? itselläni on kaksi kertaa meinannut silmät pudota päästä kyseisissä tilanteissa, ekalla keralla oltiin kaverin suht pirteellä caminolla kun valoissa päänahkamme otti joku halavatun DX corolla ja appari vielä roikku ikkunasta huitoen että tulkaa nyt sieltä ohi!!! pikkusen otti päähän!!! sit toisella keralla kisailin kaverin sleeper turbo volvolla bemaria vastaan motarilla vauhtia oli "reilusti" kun kupla päästää ohi ilman sen suurempia vaikeuksia!!!!!! vähän meinas jo naurattaa...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: junior 2003-12-31 01:23 ]</font>
     
  2. petro_din

    petro_din Gearhead

    "juu tuossa kesällä säikyteltiin gm miehiä ja polettiin moparilla 260 lasissa(siis mph yksikkönä) yhen caminon ohi... juu näitähän sattuu joka päivä..."

    mitä jos jätettäs näää jutut ihan omaan arvoonsa?
    maantie EI ole hurjastelua varten, ajetaan nätisti, cruissaillaan mutta ei hurjastella ja leikitä siellä muun liikenteen seassa...
     
  3. Tapsa112

    Tapsa112 1st gear

    Kannatetaan!!! Pidetään nopeudet kurissa ja ajokäytös asiallisena yleisillä teillä! Kyllä niitä raatoja saadaan ilman yltiörevittelyäkin leikellä ihan tarpeeksi niistä romuista pihalle. Suljetulla alueella jokainen ajelkoon miten tykkää, kunhan katsoo ettei tapa muita...

    Kyllähän melkein kaikki menee ohi, kun Jeepillä esimerkiksi moottoritiellä jyristelee, mutta eipä ole vielä haitannut.

    "Ei se etenemisen nopeus, vaan se varmuus..."
     
  4. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Jep. Varataan aikaa ja palttoota matkaan näin talvella..
    Turha sanoa et keli yllätti, kun talvi ja liukkaat tulee joka vuosi.

    -Minä en koskaan aja kovempaa kuin vehkeet kulkee-
     
  5. kerran isäukko innostui kun joku mersu ajo skodan ohi ja sekös innostutti meitin äijän.Äänipoljin pohjaan ja sokotalla ohitte,vauhtii oli n.160 km/h.Skodassa oli jokkis kone joten se myös kulki.JA TÄMÄ TARINA EI OLE PALTURIA.
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Vaikka edesvastuutonta onkin, niin kyllä mua sieppas viimekesänä kun yks ihan asiallinen heppu cruisingissa Cosworth Sierralla sano sen ehkä menevän jotain 11 aikoja varttimaililla. No, sitähän piti sitten lähteä löijyllä koettamaan hernesaareen, että meneekö se kanssa. Kattelin sen renkaita ja ajattelin, ettei oo helppoo silläkään vaikka siinä voimaa oliskin, kyllä mun pitäis 205:lla kyydissä pysyä. Tie sitten suljettiin ja ei kun kisaamaan. Yllätykseni oli melkonen, kun Sierra pakeni ihan selkeesti paikalta eikä ollut mitään saumaa pysyä mukana; enhän mä muistanut, että niitä on nelivetoisiakin!
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Neliveto lähtee... Uusi Audi A4 V8 farmari. Märällä asfaltilla alle 5 sek 0-100

    Eikä mikään kilpuri vaan ihan "perheauto"
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    siis Audi RS6 Avant
     
  9. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Joo ja se on myös "sairasta" näissä uusissa autoissa, esim. uudet dieselit. Niissä alkaa olemaan jo yli 300nm vääntöä ja kulutus on jotain 5,8l sadalla!!! Itse en ole pahemmmin kisaullut kadulla kun ei viitsi maksella niitä muistutus lappuja ja korttikin ois ihan kiva säilyttää.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Täällä meilläpäin on näkynyt viime vuosina pari mielenkiintoista turbotettua pikkusliipperiä eli päällepäin siisti ja vakionnäköinen teinicorolla, lintahkon näköinen 70-luvun lopun isoCorolla ja viimeks '65 eli A-koppanen Kadetti, joka oli ulospäin kuin mikäkin museovehje :grin:
    Noi saattas kyllä aiheuttaa liikennevaloissa pikku yllätyksen, jos niitä alkas kiusata.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo mut ne dieselit ei silti lähde,koska kilowattilukemat tää niin mataliksi kovasta väännöstä huolimatta. Ei taida olla yhtään automallia missä sarjan nopein diesel-versio kiihtyisi paremmin kuin sarjan nopein bensakone.

    Se rs6 olisi ihan metka peli,toisaalta siihen hintaan saa sitten jo sellaisia autoja kuin Corvette zo6(ota audin kiihtyvyydestä sekunti pois,vaikka vette vetää vaan takaa),tai turbo Porschea jne..
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, ei nollasta sataan-tempaisussa ehkä naftakone pärjää -- maantiellä esim. ohitustilanteessa dieselillä onkin mahdollista jättää bensakoneita. Olikos se esim. BMW:n E46, jossa 320D:ta vastaan ei 320i:lla ollut ohituksessa mitään jakoa. Joku 328i voisi pärjätä, mutta niinpä on pannukin melkein litraa isompi.
     
  14. retro

    retro Gearhead

    Kyllähän noi diisselit iha kivasti kulettaa ohitustilanteissa. Ite en ole kyseistä autoa kokeillut, mutta lukenut olen siitä beemerin uudesta naftakoneesta. Löyty joltain beemerisivulta jotain teknistä tietoa, tommosta diisseliä saa vissiin ainaki sen uuden viissarjalaisen keulalle. On tolla laitteella hintaakin niiin perkeleesti, mielummin nuo rahat sijoittais johonkin oikeeseen autoon.
    Moottori
    Sylinteriluku 6
    Venttiileitä sylinterissä 4
    Iskutilavuus 2993 cm3
    Iskun pituus/syl. halkaisija 90 mm/84 mm
    Suurin vääntömomentti 500 Nm / 2000 1/min
    Puristussuhde 18 : 1
    Teho 218 hv / 4000 1/min
    160 kW / 4000 1/min
     
  15. Zakke

    Zakke 1st gear

    ...ja edellinen auto oli tää uus 530d Bemu. Hintaa n. 60keur
     
  16. Timmo

    Timmo 1st gear

    Kerran alko tuolla syrjässä mersu ahdistella kun oltiin kaverin Skoda Octavialla matkassa, no Tervon lentokentällä (paikalliset tietää) sitten kaasu Skodasta pohjaan, taitaa ottaa sen 190 km/h. MB 190 2.6 Cosworth sitten lähti ohi ihan kevyesti ja pari penskaa vilkutteli ikkunoista, kun iskä kusetti mersulla skodan.
     
  17. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Oliko teillä siinä skodassa 1.6 litranen mjylly kun mersu meni sadallakuudellakymmenellä hepalla ohi? :smile:
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    MB 190 2.6 Cosworth :???:
    Tais olla mannemallin 200D, jos siellä oli penskojakin takapenkki täynnä vilkuttelemassa ikkunasta :lol:
     
  19. Junior

    Junior 1st gear

    junttilan eiku siis Lunttilan tommillahan on se mese missä on 2.6i kone kossun 16v kannella!! tarkottanetko -timmo- sitä samaa bentziä joka ohitti teijän sokotan?? yhellä kaverilla oli kans tossa kesällä aika pervo laite mattamusta ´79 malibu classic kohtuu pirteellä 454cid motilla!! nyttemmin auto on muuttanut kotia mutta kone odottelee kaverin tallissa parempia päiviä...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Junior 2004-01-01 22:15 ]</font>
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    jaa M.Närhellä? Näin kuvan joskus kun oli vetari menny poikki ja auto oli livennyt puoliksi ojaan :grin:
     

Kerro tästä muillekin!