Yllätyksiä liikenteessä...!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Junior, 30.12.2003.

  1. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Viime kesänä paikallisen huoltoaseman pihalla:
    Istuttiin ja juotiin kahvia ym. kunnes pihaan ajaa vanha, päällepäin siististi entistetty, harmaa Volvo Joku mallia möykky, kuitenkin vissiin sieltä 60-max70-luvulta.
    Kuljettaja tankkaa auton ja menee sitten kassalle maksamaan ja kassalla on töissä jo hyvin lähellä eläkeikää oleva rouva, kassa jonoa oli ja myös helvetin kuuma joten kyllä siinä alkoi pinna mennä keneltä tahansa ku pitää seisoskella 10-20min. kassajonossa.
    Pihalle päästyään volvo käynnistyi, Kääntyi kaasulla kätevästi oikeaan suuntaan ja lähti menemään. Ykkösellä tietty suti, sitten hakkas vähän aikaa rajoitinta vasten. Kakkosta pesään ja sutii vielä rajoitinta vasten, kolosella enää ulahti. Tais kuskia ruveta Vi.....maan jonossa seisoskelu....
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    joskus 80 luvulla kun nuo reludet tuli jupeille niin kokeilin niitteen kulkua, ajoin Amazonillani rampilta motarille ja just silloin aika haipakkaa yks relude luukut levällää luut pihalla meni ohi, piru iski ja tietysti amukan oikee poljin oli tulipellissä kiinni, ei meny ku vaajaa kilometri niin olin rinnalla ja heittämällä ohi, oli muuten relude äijjien naamat venähtäneen näkösiä kun päristelin eelle, siinä sitte semmonen 10 km ajelin nastalaudassa sitten vasta rupes relude häämöttämään peilissä ja vasta kun seuraavalta rampilta poistuin motarilta niin pääsivät ohi. nopeudesta en tiiä mitään muuta kuin punasta näytti amukan nauhamittari ja rundari 7400 rpm, eipä tuon jälkeen oo tarvinna vanhusta kiusata noin kovasti. ja tänä päivänä ei tulis mieleenkään ajaa noin kovaa.
     
  3. Junior

    Junior 1st gear

    joo närhellä oli toi isolohko malibu, satuin just siihen paikalle kun se vetari oli menny poikki! eikä kuulemma pedaali ollu käyny vielä pohjassakaan asti siinä.... :grin: :grin: :grin:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Junior 2004-01-02 00:25 ]</font>
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    En kyllä osaa sanoa kun vain tuon kerran näin ton vehkeen, kovaa se meni. Ja tosiaan sen verran näin persiistä että 2.6 siinä luki, noita 2.3-16V nyt on joka pihassa.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

  6. jykä

    jykä 1st gear

    liekö tuo malibu lähtösin Joensuusta,velipoika änkesi tuon myllyn tuonne.ajelin sillä itsekin:ei ihme jos meni vetari,ei ihan vakio kone.
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

    meikäläinen ei ole kutosdartilla viitsinyt lähteä skabaamaan, sattuneesta syystä. kerran kävi niin että, hieman pojin darttia. takana olevan corolla otti ja meni ohitse, vaikka en kisaa heidän kanssa ajanut. hieman näyttivät ilkkuvan, mutta pidin katseen tiessä ja yritin epätoivoisesti säilyttää arvokkuuden. volareni pitäisi olla nopeampi, rahaakin on kiinni laitettu. mutta jos sillä alkaa saamaan selkään kaikenlaisilta vempaimilta, niin kyllä alkaa ketuttaa. no ok, ei se maailman nopein ole, mutta silti...kyllä ihmiset tekee nykyään kaikenlaisia häksättimiä, välillä täytyy ihmetellä, miten on mahdollista lain puitteissa....
     
  8. Fireball

    Fireball Gearhead

    USAssa sattu hauskaa kun tulimma Moroson radalta kisoista lainatulla avo Ferrari Mondialella joka oli sillon 4 vuotta vanha. Ei mikään malliston nopein mutta Ferrari kumminki. No freewaylla viereen ilmesty n. 100kmh vauhdissa vakion olonen valkonen Supra jossa oli rekkari " I WIN". Kuskimme totes että sehän katotaan ja rehvakkaasti pykälsi muka pienempää ja pedal to the metal. Supra jäi metrin ja sitten kuulu tsup tsup viereiseltä kaistalta ja tilanne oli kuin ois Ferrarista survastu jarrut pohjaan, kerran vielä tsup tsup ja Supra oli menny. Saatiin ukot kiinni mailien päästä levikkeellä ja tietenki piti päässä näkeen mitä siellä pellin alla oli, no Banksin twinturbo ja NOSsia eli rekkarinsa sai pitää. Eikä Ferrarikaan tuntunu yhtään niin äksyltä sen jälkeen... Budihöyryistä huolimatta mieleen jäi että omistaja kerto ettei Supra paikaltaan oikeen lähe mutta just 60mph alkuvauhdista sinne 200mph menee "iloisesti". Uskon kun näin.
     
  9. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    200 mph = n. 320km/h Suprassa aavikkovälitys? :???:
     
  10. Junior

    Junior 1st gear

    Se malibu on lähtösin sillä isolohkolla tuolta riverside rebels tallilta... henkilöstä kuka sen motin on kammennu keulille ei mulla oo tietoo... on tuolla jkl tallilla vielä yks ihan mukava peli, liekkö ´72 satellite mattamustana ja kohtuu pirteellä 440!! (vuosimalli saattaa olla väärin)
     
  11. jykä

    jykä 1st gear

    joo tuttu peli tuo malibu.Mukava yöllä lipua parkkipaikalla herättelemässä varashälyttimiä!Oli pari kertaa joensuun lentokentällä tutkakisassa.
     
  12. V8 aspen

    V8 aspen 1st gear

    Kerran motarilla ajelin 115 mittarissa, kun ohi vääntyi rättisitikka! Piti ihan nipistää itteä, että onko tämä totta..Hupainen näky ja vauhtia varmaan ainakin se 135!
     
  13. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Auton kyydissä on manne, neekri ja virolainen mies.
    Minkä merkkinen/ mallinen auto on kyseessä?

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    Vastaus:
    Todennäköisesti Ford Mondeo, suurin osa Suomen poliisiautoista on Mondeoita.
     
  14. miisalo

    miisalo 1st gear

    Tuo auto ei ole RS6:sta nähnytkään. Tuo on vanha S4 tai S6 (C4 korimalli) avant 2.2 litraisella turbolla tai sitten B4 S2 avant tai RS2 samalla koneella. Vaikea sanoa noin epäselvästä kuvasta.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: miisalo 2004-01-04 17:38 ]</font>
     
  15. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    S4 se oli, kunhan heitin. Tosiasiassa se voitti, vallun aika oli jotain 17 sekuntia tossa lajittelulähdössä ja Audilla tais olla 14 risat.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nykyisin tulee harvoin ärsyynnyttyä liikenteessä toisten provosoinnista, mutta oisko ollut viime kesänä, kun joku Volvo T5 tai mikälie tipun keltainen farmi roikkui takapuskurissa satasen tiellä ajellessani. Lähti sitten vikkelän oloisesti ylämäessä ohi ja ihan pakko oli koittaa, miten Javelinilla ehtii perään. Ei tarvinnut kolmoselle tiputtaa, siinä kiihdytin heti volvon takapuskuriin, ohiteltiin muutama auto siten, vauhtiakin oli jo turhan paljon, kun volvoilija luovutti ja tiputti takaisin satsen nopeuteen.
    Ja muuten rättisitikoita kulkee Visan koneilla useita, koska itse hylsy ei paina mitään, niin kulkevat hyvinkin tuon 135.
     
  17. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Ehken "uljain" tapaus jonka sivusta näin oli kun eräs vanha diesel -asentaja jätätteli Diesel Morris Marinalla parilitraisen vanhakoppa, takaveto ruisku Asconan.

    Tuo Ascona oli "tunnettu" virkeydestään mutta niin vain nöyrtyi vanhan asentajan rakentaman diesel Marinan taakse. Voe mahoton sitä savun määrää mikä Marinasta tuli mutta kyllä se sitten vastaavasti kulkikin.

    Ei kuulemma vaan oikein tahtonut Snarina pysyä läjässä eli sikäli lievä pommi. Turbo-pohjalta kai sitä oli tehty joskus 80-luvun lopulla.
     
  18. V8 aspen

    V8 aspen 1st gear

    Aika moni todennut saman, kuin allekirjoittanut noista volvoista. Välistä tuntuu, että volvokuskit kuvittelee olevansa jumalia tiellä. Vanhemmat volvot poislukien. Pahimpia on just nuo T5 vehkeillä suihkivat, ne kun on varmoja, että auto on oikeasti formula, eikä suinkaan volvo. Tule kesä, että pääsee kerran pari kurittamaan..
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    toiset jotka luulevat olevansa jumalia liikenteessä on taxikuskit,ainakin täällä uudenmaan alueella
    p.s. tälläkertaa oli pakko olla nimettömänä sorry!!!!!!
     
  20. V8 aspen

    V8 aspen 1st gear

    Ja pahimpia kaikista on volvotaksikuskit! Ei ole niin pientä rakoa, ettei siihen volvolla eteen sovi. Ei niin vanhoja vihreitä, etteikö vielä volvolla kerkeäis, eikä sellaista nopeusrajoitusta, joka volvoa koskisi. Pitäs kieltää volvot takseina kokonaan.
     

Kerro tästä muillekin!