Yllätys autoa talviteloilta kaivettaessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja JuTi-racing, 25.4.2004.

  1. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    No Perkeles.

    Kattelimpa tässä eilessä päivänä mitäpä rakkaalle chevy rojektille kuuluu ja menasi jo ihan ääneen tultua noiduttua.
    Auto on maannu talven ressu tallissa ja ovia on riisuttu ja sitä mukaa maalattu uuteen väriin, mut nyt auto on ollu oman onnen nojassa siellä tallissa pari kuukautta, kun talo rojekti vie liikenevän ajan.

    Menas alkaa verisuoni ohimolla pullistelemaan, kun auto oli rapaisia kissan tassun jälkiä täynnä ja mielessä kävi et uskaltaako kattoa sisälle.
    No katoin sisälle ja VOI VI..U. Kustu paskottu, revitty ja riehuttu auton sisällä. "Ihanan" hajuista kissan kusta ruikittu koko kärry ympäriinsä ja kaikkea muuta mitä vain kissoista voi kuvitella.

    Naapurille, muuten on eläinten ylin ystävä ja vieläpä luontokuvaaja, uhosin että ei meidän tontilta kissat enää elävänä poistu ja naapuri huuli pyöreänä, et mikähän tuota taas viiraa. Ja ei kun minkkiloukut vireeseen. Saapa nähä miten käy.

    Kissan omistajaa turha edes yrittää saaha vastuuseen. Eihän ne edes enää haista sitä saatanan kusen hajua, niin yritäppä siinä auton vieressä mökeltää, että haista ny mille tuo auton sisus ny haisee. ja nehän tuumaa vain et "tämähän on romu auto ei kait se nyt haittaa jos meidän mirri on vähän siellä leikkiny".

    Koirakin osaa ajaa kissat puuhun käskystä, mut kun vielä sais ne kiinni ois paljon parempi, mut eihän se järkäle niitä kiinni saa.

    No. Tulipahan vuodatettua, mut ite aihe on siis se, että onko porukoilla vastaavanlaisia "ihania yllätyksiä" auton pitempi aikaisesta seisotuksesta kerrottavana.
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

    mahtaa v....aa!!
     
  3. kariboy

    kariboy Gearhead

    Ei ole onneksi vastaavaa kokemusta, mutta kissankusen haju ja kuraiset jäljet vastapestyn auton päällä on tuttua. Tosiaan, koira ajaa kissan AINA kun tontilla näkyy rajalle asti ja että tuntuu hyvälle! Tuo minkkiloukku, ja sitten lämmintä tervaa ja höyheniä ja kissi takaisin kotiin... tai sitten lopullinen poisto rivistä kerralla!
    Myös luonnonystävänä en siedä kissoja, monta västin pesää poikasineen on kissat tuhonnut pihasta...
    Onkos se jotenki niin, että kissa on lainsuojaton jonkun (50m)? päässä kotoaan..tai siis toisen maalla...
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    Juu, kissat ovat yksiä paholaisia. Oletteko muuten koskaan nähneet koiran istuvan auton konepellin päällä? No en minäkään.

    Kun koira saa ajettua kissan puuhun, niin se on aika helppoa riistaa siellä puussa. Kissojaan ei saa pitää vapaana ja jos kissa erehtyy tulemaan naapuri tontille niin mikään laki ei kiellä sitä "tipauttamasta". Voihan sitä naapurille sanoa, että jos kisut tulee rajan yli niin henki lähtee, jos vähääkään arvostaa kissojaan niin pitää ne kurissa.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ikävä kyllä kissanomistajat eivä yleensä
    tajua pitää kissojaan joko sisällä
    tahi valjaissa narun päässä...
    Ei voi käsittää.Itsellä on kaks kissaa
    ja sillo ku ne on ulkona niin ne on kyllä
    narun päässä,niinku koiratkin yleensä.
    Eivät pääse tekemään pahojaan muitten tonteille.
     
  6. drako

    drako 1st gear

    Jepjep. Kyllä koiran omistajia sitten muistetaan moittia, kun vaikkapa koulutettu koira kiltisti siinä omistajan valvonnassa on irrallaan... Mikä vapauttaa kissan omistajat vastuusta, opettaa kissan tai pitää sen kytkettynä.

    Voin vain kuvitella mitä tuo löytö on saanut mielessä liikkumaan, kun itse koi juuri pienen esimaun tuosta:

    Kyllä teki taas mieli vetää vieressä ollut kirves juntin päähän, kun kissa hyppäs just vahatun autoni konepellille paskasilla tassuillaan ja juntti vaan kattoo vierestä ja toteaa että pitää sitä vähän konepellillä hyppiä. No ei kai se voi kiinnostaa, kun just aikaisemmin kertoi pesevänsä oman rupisen romunsa korkeintaan kerran vuodessa.

    No, jatketaan koiran kouluttamista kissojen pihalta ajamiseen, on jo hyvin päästy vauhtiin :smile:
     
  7. Macho

    Macho Gearhead

    Joku kulkukissa kusi mun sohvalle pari kk sitten, kämppä lemus vähän aikaa vielä tavallistakin enemmän.. Mut onneks aina joku kaveri kittaa kaljaa tossa sohvalla, alkaa oleen jo puhdasta, ei haise enää juuri mitään.
     
  8. pas2

    pas2 Gearhead

    Meidänkin pihassa on alkanut asustelemaan joku kissa ja pelkään, että se tekee kohta jotain pahojaan linnuille tai pihasiilille. Juu, pihassa asustelee siiliveitikka joka pelottelee iltaisin rapistelemalla pihan nurkassa.

    Minkkiloukut ovat hyviä, kun eivät vahingoita muita siihen eksyviä eläimiä (esim. siiliä) kunhan loukun muistaa kokea tarpeeksi usein!!!
     
  9. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    Myöskin tehokas airsoft ase on osottautunut käteväksi keinoksi pelotella kissoja, mutta toisaalta jos vain paikka antaa myöte niin pienoiskivääri on parempi ratkaisu.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Naapurin puoliksi villiintynyt katti häiriköi aikanaan omaakin kalustoani. Yhtenä tummana syysiltana lähdin pihalle tupakalle ja katsos vain; siellähän se kissanperkele oli taas talon päädyssä olevassa puskassa. Ja vahtaa napitti. Autoin kollia vahtaamisessa tekaisemalla 22:lla yhden silmän lisää niiden edellisten väliin. Elukka vahtasi edelleen ja aloinkin jo ihmetellä Lapualaisten paukkujen laatua, kun kissa sitten heittää pituusakselin suuntaisen voltin ja mouruaa sananmukaisesti kuin tapettava kissa. OK, meno hiljeni ja kun aioin vetää tupakkani loppuun, kattipiru ponnistaa jaloilleen ja vahtaa taas, tällä kertaa kaikilla kolmella silmillään. Vedin sätkän loppuun ja loput 5 paukkua kattiretaleen päävalvomoon, sen jälkeen hännästä kiinni, pari pyöräytystä ja lepikkoon. Loppui kalustovauriot.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se on kanssa ihmeellistä prkl, kun ei ne koiranomistajat osaa opettaa niitä rakkeja olemaan hiljaa. Tai ainakin pitäisi älytä muuttaa sen verran pitkälle ettei naapureita häiritse. Pitäisi kissat ja koirat kieltää taajamissa.
     
  12. Macho

    Macho Gearhead

    Et vissiin meinannu muistaa että kissalla on 9 henkeä, taitaa olla vieläkin nurkissa kuseksimassa lopun 3 henkensä turvin. :grin:
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Heh, kohta tulee tekstiä kissan rakastajilta/koiran vihaajilta ja koiran rakastajilta/kissan vihaajilta.
    Taitaa olla niin että lemmikkieläinten omistajat on yhtä puolueellissia kuin niiden 0-10 vuotiaiden paskatykkien vanhemmat.
     
  14. drako

    drako 1st gear

    Tuo taitaa olla aika hyvä ennustus, toivottavasti se kuitenkin menee pieleen :smile:

    Mutta niinhän se pitää olla, oli sitten kissa tai koira tai mikä tahansa kyseessä, ettei toisen omaisuutta käydä vahingoittamaan, eikä jatkuvaa tai liiallista häiriötä aiheuttamaan. Ja syypää on se omistaja lemmikin tapauksessa, ei eläin itse.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuo taitaa olla aika hyvä ennustus, toivottavasti se kuitenkin menee pieleen :smile:

    Mutta niinhän se pitää olla, oli sitten kissa tai koira tai mikä tahansa kyseessä, ettei toisen omaisuutta käydä vahingoittamaan, eikä jatkuvaa tai liiallista häiriötä aiheuttamaan. Ja syypää on se omistaja lemmikin tapauksessa, ei eläin itse.

    [/quote]

    Myöskin lapsien tapauksessa, vituttaa kun pihalla pyörii naapurien pentuja kutsumatta.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikäs mies se semmonen on että ei osaa oikeuksiaan puolustaa?
     
  17. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Ei ole eläimistä kokemuksia mutta ihmisistä sitä enemmän. Joku viiksi-vallu käy yöllä heittelemässä kananmunia ja pihan pojat eivät saa koripallomatsiaan pidettyä muualla.
     
  18. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    'Oletteko muuten koskaan nähneet koiran istuvan auton konepellin päällä? No en minäkään.'

    En koiran, mutta... Eräitä vuosia sitten eräänä talvisena aamuna hoipuin keittiöön samalla kun satuin vilkaisemaan ikkunasta pihalle. Oli pakko katsoa pariinkin kertaan, kun Buickin KATOLLA istui KETTU!

    Asia varmennettiin aamulla jäljistä (yöllä oli satanut lunta). Pitää vielä erikseen mainita etten huumeita käytä eikä alkoholillakaan ollut osuutta asiaan. Harmitti kun ei ollut kameraa käsillä.
     
  19. Vallu

    Vallu Gearhead

    Menee vähän offtopic, mutta kotimaakunnassa vuosia sitten eräs talon isäntä ryhtyi pirtin lämmitykseen ja meni hakemaan halkoja pihaliiteristä. Liiterissä odottikin oven takana mojova ylläri: Karhu oli päättänyt majoittua yön aikana sinne! Jäi ukolta halot hakematta sillä kerralla!
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    NO kyllä ne koiran perkeleetkin osaa w..uttaa. Aikoinani mm. eräs ns. "koira", (joka tosin oli kerran raadellut pari lammastakin...) juoksi melko tiheästi Usa-valmisteisen PickUpin eteen. Kuulemma oli meikäläisen vika kun ei olis vissiin saanu ajaa ton tietyn talon ohi..yleisellä tiellä.

    No kerran kyrbiinnyttyäni tohon koiran väistelyyn pysäytin auton ja annoin ilmoille viritetyn kempsun raikkaita soundeja hurtalle..no sitten meikäläistä ruvettiin syyttämään että olin tahallaan kiusannut tuota heidän ihanaa pikku lemmikkiä.
     

Kerro tästä muillekin!