Yllätys autoa talviteloilta kaivettaessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja JuTi-racing, 25.4.2004.

  1. Gyro

    Gyro 1st gear

    Täysin sun oma vika. Olisit ostanut Moparin, niin kissatkin karttaisivat sitä. :smile:
     
  2. ariel

    ariel 1st gear

    Valitettavasti täytyy kertoa ettei kissat (lue kusiaiset) ole enää vapaata riistaa koti tonttinsa ulkopuolella....,mutta tässäpä oiva konsti jos naapurin kusevat kollit ei pysy poissa.Hae joltakin sukulaiselta joka käyttää nitroja,vaikka vanhentuneita sellaisia ja jauha hienoksi.Sitten vaan sopiva syötti johon sen jauheen lisäät ja semmoiseen paikkaan ettei oma koira sitä saa.TOIMII...ei muuten kusianen juokse montaa metriä moisen aterian jälkeen.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Sama varmaan toimii remuaviin ja parkkipaikoille kuseksiviin raggareihinkin, nitrot vaan kaljapulloon?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Just! Onkohan loppuviimeksi ihminen se suurin peto ja sikailija?
    Leikatut kissat, eivät kuseksi (merkkaile) paikkojaan. Tiedoksi!
     
  5. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Jaa uusi kierros alkoi..

    Kissat on turhia otuksia.

    Koirista on riesaa myönnetään. Karvaa olis vaikka villapaitaan.. (karvanlähtöaika)
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Aivan. Ja varsinkin, kun pyydystättä sen lemmikin häkkiin elävänä. syöttelette sitä, kunnes omistaja tulee kyselemään. Soittelette poliisille, ja ilmoitatte irtonaisen n.n. kissan tekemistä vahingoista ja pistätte laskun kissan noutaneelle omistajalle.

    Tuolloin saatte jopa korvauksen kissan aiheuttamista tuhoista joko vapaaehtoisesti tai oikeusteitse. Mutta jos vaan ammut kissan, niin ei tule kuin tappamisen ilo niille, jotka siitä nauttii.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuota myrkkyleikkejä ei tosiaankaan kannata suositella. Jos vastoin mahtavia suunnitelmiasi ne nitrot päätyvät vaikkapa lapsen, tai jonkun ihmisen lemmikin suuhun vahingossa, saat neronleimauksestasi sakoista leivättömään pöytään asteikolla rangaistuksen.

    Aukotonta suunnitelmaa ei ole, eikä myrkkyjen kylväminen maastoon ole välkky idea.
     
  8. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Just... Eiköhän melko monta muutakin turhaa asiaa maailmassa ole; järkevästi ajatellen. Turha asia vaan voi toiselle olla se tärkeä asia.
    Muuten, jos tolle linjalle lähdetään: kuinkahan monelle koiran omistajalle se koira on OIKEASTI tarpeellinen? (nyt siis lukuunottamatta esim. metsästäjät, sokeat, poliisit)
     
  9. pas2

    pas2 Gearhead

    Niin ja kuka ihminen on tarpeellinen?
     
  10. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Kalat on kivoja, eivät pidä meteliä, kuseskele pihoille eivätkä hauku tai murise.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuo asenne mikä täällä tuntuu olevan vallalla
    vituttaa minua.

    "Ammunpa naapurin lemmikkikissan koska se
    KEHTAS tulla mun(yleensä) pihalle.Hahaa!"

    Sen kerran kun sattuu väärä naapuri(esim.
    minunkaltaiseni),saattaa äkkiä käydä toisinpäin.

    "Ammunpa naapurin sälliltä polvet kun se
    tappoi minun kissani.Ruhahaa!".


    Tosin meillä on vain sisäkissa.
    Ja pari koiraa.
     
  12. johu

    johu Gearhead

  13. Hexa

    Hexa 1st gear

    Täällä on kaksi sisäkissaa, toinen musta ukkoseniskemän näköinen peto ja toinen on sininen (jälkivaikutus?) Kukaan meistä ei ymmärrä toisten eikä omiin autoihin kusemista, eikä sitä itse harrasta. Niinsanotuille kissanvihaajille sen sijaan annetaan sama kyyti kuin vanin kylkeen potkijoille. Joku tolkku pitää sentään olla. Ei se eläinten vika ole. (vrt. Monoa kylkeen -ketju) Ketjun aloittajalle mulla olis kyllä muutama vihje ongelmaan, silleen epävirallinen, heh. :grin:
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    No niin täällähän nämä alkoi, siis kissan/koiran rakastajat vihaamaan toisiaan.
    Voiko olla mitä naurettavampaa kun isot miehet jotka on sitä mieltä että ei se oma "pikkuinen" mitään pahaa tee.
    Ettekö hel..tti osaa ajatella omilla aivoillanne?

    " Ei meijän musti, sehän on aina kiltisti ja hiljaa " se syö vaan Lazia.

    Hävetkää!
     
  15. V8 aspen

    V8 aspen 1st gear

    Koirat on jees, jos vaan omistaja siivoo paskat ulkoilureissuilla. Kissat on jees, jos vaan omistajat pitää ne sisällä. molemmat pätee kaupunkilemmikkeihin.
    p.s. itellä on ollu molempia ja kaikista olen pitänyt.
     
  16. Hexa

    Hexa 1st gear

    Sisäkissat eivät tee tarpeitaan ulos muuten kuin äärimmäisessä hädässä, silloinkin niitä hirvittää ihan tosissaan. Itsekään en ymmärrä, miksi joidenkin pitää päästää "ihmisten ilmoilla" kissat vapaaksi juoksentelemaan. Silloin ne taatusti etsivät "mukavat paikat", ihan kuin rantojen sankarit. Ötökät on mukavia, jos omistajatkin. Omistajista ei niin väliä, niitä voi taivutella. Meitä ei. Oomme sisäeläjiä. Eikä ovesta tulla väkisin. :grin:
     
  17. Beauville

    Beauville 1st gear

    Näin väittää ne jolla on leikattu kissa kotona. Onhan noita leikattuja kissoja nähty yhtälailla merkkaamassa paikkoja.
    Kaverilla on kotonaan näitä kaksin kappalein. Päteeköhän tämä "leikatun kissan" teoria vain jos taloudessa on yksi kissa ja sekin jatkuvan valvonnan/holhouksen alla.
     
  18. wili

    wili 3rd gear

    Talomme aiempien asukkien leikattua kollia ei jäänyt kukaan naapuri kaipaamaan. Kusi pitkin ovipieliä, merkkasi kumisaappaat ja autonrenkaat. Joten ei tuo leikkaus ainakaan ihan aina toimi. Toisella naapurilla on leikattu narttu, joka pysyy pihassaan eikä vaeltele tai tee tarpeitaan minnekkään muualle kuin laatikkoonsa. Kiva otus.

    Kissanomistajien on ihan turha syyttää muita vihaajiksi, jos antavat kattinsa kulkea vapaana ja kusta minne sattuu. Vastuu on aina omistajan.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ne kissat leikataan juuri sen takia, ettei ne merkkaa. Eihän noilla sisäkissoilla ole juuri pelkoa jälkeläisistä. Himassa on ollut/on kissoja, eikä ne ole merkanneet ikinä sen jälkeen kun ne on leikattu. Taitaa olla jotain häikkää kissalla, jos se leikattuna kuseksii nurkkin.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    jos kerran olet nähnyt leikattujen kissojen kuseksivan nurkillesi,niin taidat olla hännän alle kyttääjä....vai onko sulla niin hyvä näkö että näet jo pitkältä onko katti leikattu vai ei,(sairasta sanon mä)
     

Kerro tästä muillekin!