Ylöjärven Huijari-Harri Peltomäki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Metalmaza, 8.8.2012.

  1. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ nimi esille vaan, lynkataan samaan rahaan. :odroll:
     
  2. Metalmaza

    Metalmaza 1st gear

    Re: Ylöjärven Harri Peltomäki

    korjataampas asiaa ettei lähde väärille raiteille...autokaupoissa ei ollut mitään sanomista...hän myi autoa ja minä ostin sen sellaisenaan...otin tietoisen riskin että autoon tulee jotain ja se ei kuulu myyjälle...kaikki sujui hyvin...teimme ajoneuvoverosta suullisen sopimuksen,mutta kun auto verotettiin vero oli suurempi kuin sovittiin...soitin harrille ja hän kehotti valittamaan verosta...valitin asiasta ja noin 1,5vuotta myöhemmin(MIKÄ ON PITKÄ AIKA,mikä näkyy menevän kun hakee muutosta autoveroon)...tuli päätös jossa se laski noin tonnin.se oli silti n.850€ isompi kun sovittiin,ilmoitin hänelle asiasta...ja sen jälkeen hän ei enää vastannut puhelimeen eikä viesteihin...HÄN EI HUIJANNUT AUTOKAUPOISSA...HÄNELLÄ ON NYKYÄÄN VAAN HUONO MUISTI PUHELIMEEN VASTAAMISESSA AUTOVEROSOPIMUKSESTA,JOKA OLI TYHMÄÄ TEHDÄ SUULLISENA...VEDÄN NYT SEN TURBAANIN PÄÄHÄN JA MENEN KAATAMAAN SUOLAA HAAVOIHIN JA MAKSAMAAN OPPIRAHOJA...TÄMÄ OLKOON VAROITTAVANAESIMERKKINÄ TEILLEKIN ETTEI VASTAAVIA SOPIMUKSIA KANNATA TEHDÄ SUULLISENA...
    Matti Haataja
     
  3. jupe---

    jupe--- 1st gear

    Kiva homma. Edelleen mua ainakin hämää toi "vero oli suurempi kuin mitä sovittiin"? Sä soitit kahdelle eri tullimiehelle ja ne kerto mitä se vero tulee olemaan, ethän sä voi sopia autokauppiaan kanssa mitä se vero tulee olemaan :D Mäkin taidan lähtee hakeen autoo, ja sopia vaikka jenkkilässä myyjän kanssa, että vero on sitte 2000e Suomessa. Niinhän se menee...
     
  4. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    toivottavasti harri ei suutu, ja toivottavasti homma on menny TÅSMÄLLEEN kuten tää muutaman viestin foorumille kirjoittanut kaveri sanoo. ei pilkunkaan virhettä.

    en nyt tiedä minkälainen liiketoiminta on kyseessä, et onko yhtiötä tai toiminimeä tai jotain vai ei. mut hallaa tekee autokaupalle varmasti. nimittäin kun nimensä googlettaa ilman tota mairittelevaa etuliitettä, on heti kolmantena tuloksissa tämä ketju imartelevine otsikoineen.

    meinaan vaan, et jos häntä alkaa harmittamaan et nimensä esitellään tällaisessa valossa, on sit varmasti kiva selitellä (oikeudessa) et "meil oli suullinen sopimus et sovittiin veron olevan alhaisempi ku se edes voisi olla"..
     
  5. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Eihän kukaan voi tietää etukäteen autoveroa, eihän sitä tiedetä A.Siilinin -89 mersustakaan jonka hän toi 1998. Tietääkseni juttu on vieläkin kesken. 850 euron tarkkuus on jotain mihin tulli pystyy korkeintaan vahingossa. Omalla kohdalla edes KHO ei saanut verotusta kohdalleen (=eivät muuttaneet sitä väärää "arviota")
    Eli veron osuudesta Harri ei ole tehnyt virhettä, vaan Tulli ja se laitos ei ota vastuuta mistään. Edes murhasta.
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead


    Tulli ei anna mitään arvioita autoveroista. Jos joku yksittäinen persoona jotain sanoo niin se ei ole mikään tullin kanta
     
  7. virta

    virta Gearhead

    No tässähän niitä on jo nimiä joita kannattaa välttää kaupanteossa...
     
  8. bubbletop

    bubbletop 1st gear

    Asiahan on varsin yksinkertainen. Myyjä lupasi maksaa sovitusta summasta yli menevän osuuden veroja koskien.
    Kyse on ilmeisesti ainoastaan siitä, voiko MIEHEN sanaan luottaa. Nähtävästi ainakaan tässä tapauksessa ei.
     
  9. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Puuttumatta sen paremmin aiheeseen olen ostanut ko, henkilöltä 2 autoa ilman mitään ongelmia. Tuonut tietääkseni USA autoja jo kauan.
     

Kerro tästä muillekin!