Ympäristöhaitta -merkintä katsastuksessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 2.5.2011.

  1. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Onko totta, että vuoden alusta ol saanut tollasen merkinnän flabaan, jos auto vuotaa tippaakaan öljyä nosturilla.
     
  2. MeanMan

    MeanMan 1st gear

    Katsastusmiehestä varmaan riippuu miten määrittelee tuon, omaan rekisteri otteeseen tuli merkintä: ympäristöhaitta, öljyvuodot, ohjaustehostin, vasemalla, korjattava xx.xx.xxxx. menessä.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Öljyvuotoo kyllä on Capricessa mutta eipä tuo katsuri sanonut asiasta mitään (Liekö liittynee jotenkin asiaan että katsastaja oli myös itekin alan harrastaja?)
     
  4. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Mulla tuli sama merkintä jo edellis katsastuksessa (2009) ku kone vuoti öljyä, ja pohja oli askiin asti öljyssä.

    Viime katsastuksessa (2010) ei tullu merkintää vaikka koneöljyjen lisäksi vuoti syylarinestettä, lootaöljyä ja auto haisi 10 metrin päähän bensalta. :D Ja jos en väärin muista niin taisi ohjaustehostajan pumppukin vuotaa. :rotfl:
     
  5. tammercity

    tammercity Gearhead

    Vanhempi katsastaja tuumannu tuolla yhdellä konttorilla muutaman romun kanssa, että jos lippalakki säilyy puhtaana sen aikaa kun hän auton alla touhuaa, niin ei tule merkintää :lol: .. hyvä ei heilu jos joutuu liparinsa antaan illalla vaimon pestäväks.
     
  6. ktech

    ktech 3rd gear

    ei. tai no jos inssin kanssa tulee jotain suukopua tai muutenvaan vittumainen äijä on syynäämässä niin voihan se toki keksiä mitä vaan. ja onhan ne isommista öljyvuodoista huomautelleet ennenkin (ihan ymmärrettävästi sinänsä)
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    meikäläiaen autoista on papereihin yleensä laitettu mainita ympäristöhaitasta: maiseman rumentuminen, epäsiisteys ja viihtyisyyden väheneminen.
     
  8. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ^ :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    "This Windows Live Space is no longer available."
     
  9. sbf

    sbf Gearhead

    catalina sai tänään merkinnän öljyvuodoista.Ihan oikein, se vuotaa putkista snadisti lootaöljyä.
    Mutta reilummasta vuodosta tulee hylky.
    Yhteen buickkiin ei leimaa herunu kun dynaflow vuoti aika railakkaasti.Kysyin inssiltä että kelpaako jos ei ole näkyvää vuotoa?
    Ja vastaus oli että hallin lattialle ei saa lätäkköä jäädä.
    Joten tuumasta toimeen eli kanttasin alsapellistä ison valuma-astian koneen ja lootan alle ja kiinnitin sen tukevasti pakoputkiin.
    Sitten ajoin leimalle ja kerroin ettei lätäkköä enää alle jää.
    Ja leima tuli.Vuotohan korjattiin sittemmin kuntoon paremmalla ajalla mutta tuolloin oli kiire ja inssille kiitokset ymmärryksestä.
     
  10. Aako

    Aako 1st gear

    Ei ole saanut vuotaa öljyä niin pitkään aikaan , kun minä olen autojen kans värkännyt ( -86 Tienoilta asti)
    Aina on ollut katsurin Harkinnassa, että millainen vuoto sallitaan. Hylyn olen saanut, kun propun alla on näkynyt öljytippa, taas toisaalta katsuri on nauranu, että tästä ei ainakaan ruostetta kannata etsiä, kun on automaattinen ruostesuojaus koko alustalle :D
     
  11. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    Samalla lailla ollut ja ihan katsarista kiinni antaako mennä läpi.
    Kerran kävi kylläkin silleen että auto lykättiin ulos ja tuli ajokielto kun katsurin mielestä vuoti/ oli vuotanut bensaa pitkin moottoria. Sitä bentsiinovuotoa ei mistään löytynyt mutta öljyvuotoja oli heti kohta paljon! :rotfl:
    Ei jostain syystä uusintanäytösä enää bensa haissut kun ei ollut öljyvuotoja... kai se mootorista ulos päässyt öljy sotku oli itekseen jalostunut bensaksi :eek: :rotfl:
     
  12. cuda69

    cuda69 Gearhead

    auton omistajan ja auton tietäen kyse on ollu kateudesta tms asiasta,tuossa katsastuksessahan muutkin asiat meni mäkeen tarrakilpien saannista lähtien.
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vitut noi insseille kuulu eikä otteeseen tule.
    Eihän sulla ole ongelmia julkisivulautakunnan kanssa? Oon pahoillani jos on. Niitten kanssa joutuu helposti tosi kuseen. Suomessa ei saa omalla pihallaan pitää liikaa autoja, projekteista puhumattakaan.
     
  14. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    neuvostosavossa oli mut ei täällä rannikolla oo. naapurin harrikkaukko sano eilen että kun hän on ympäristölautakunnassa niin pitäiskö hänen siivota takapihaa . noihan perustuu ilmiantoihin. yks muori tais närkästyä ku soitin usein pihassa tallistereoita isolla, vielä puna-armeijan kuoroa, sama motiivi kun seppo rädyn vilkuttelulla. :wink:
     
  15. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Ens saanu viime kesänä vippiä leimasta läpi kun lootasta tippu öljyä inssin suuhun. Otti siitä pulttia ja kirjotti kaikki pikkujututkin vioiksi. Nyt on kaikki tiivisteet lootassa ja koneessa uutta, pitäis kelvata.
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kertoo sille inssille että joka paikassa on rypsiööliä :rotfl: .
     
  17. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Paha! :p :p
     
  18. AVRO

    AVRO Gearhead

    Rangen kanssa on helpompaa, useampikin inssi on sanonut että eihän kuivaa brittiautoa olekkaan... :wink:

    Jostain tuo tirisee aina pikkuisen, tosin varsinaisia tippoja ei ole. Paitsi toissavuonna kun kampiakselin etustefa oli antautunut ja koko pohja oli öljyssä perään asti, tähänkin oli vaan kommentoitu että ens vuonna ei saa sit enää vuotaa noin kovasti. Olikohan apua kun kaverin emäntä oli Rankkua silloin leimalle tarjoamassa?

    No, yleensä kohdalle on osunut ihan asialliset katsurit ja viat joista on kirjoiteltu ovat olleet aiheellisia.
     
  19. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ei auta jos ne maistaa niin kuin tuossa Shit-o-matikin tapauksessa :poff:
     

Kerro tästä muillekin!