yoken asennus-syvyys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Verkkis12, 15.7.2008.

  1. Verkkis12

    Verkkis12 1st gear

    Eli olen asentamassa th400:sta th350:sen tilalle 350D:n perään leppäkylkeen, ja uuden yoken asennus-syvyyttä ihmettelisin? eli paljonko jätän varaa yokelle sisälle menoon? joku sano 1cm ja joku 2cm. pitäisi kardaani siis viedä lyhennykseen
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Oleellista on että se yoke on aina vähintään sen vahteiston ulostuloakselin liukulaakerin syvyyden verran sisällä. Sen syvyyden voi mitata vaikka koukkupäisellä rautalangalla. Jos kovin kauas jättää, niin voi ravistaa helpommin kun ristikko on kauempana liukulaakerista.

    Itse jättäisin tuon pari senttiä pohjasta ulospäin.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ameriikan setien ohje on 3/4" auton ollessa jousituksen varassa (= pyörillään), eli juurikin tuo n. 20 milliä.
     

Kerro tästä muillekin!