Yoken reikä horo,apuja!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja speedy, 10.7.2007.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

    Ristikoita kun rupesin vaihtamaan,niin ikävästi kartaanin jokessa yksi sen verran horo reikä että laakerikuppi pyörii tyhjää, mitäs arvelette, laakerilukitetta vaan ??
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    jos ei ihan selkeesti väljä ole, niin laakerilukitteella voi saada pysyyn, mutta mulla ainakin kun on kupin reikä väljä, niin se yoke käy sitte jo muutenkin ristikon päälle.

    semmosiakin versioita olen nähnyt, että hitsataan kuppi päästä kiinni korvaan ettei pyöri, mutta eihän se mitään välystä sieltä reiästä poista, kuppi joustaa kummiskin.
     
  3. saresks

    saresks Gearhead

    Olipa itselläni kerran mustangin perän yoken laakerikupin vastinpinta vaurioitunut siten, että oli puolen kupin pituudelta painunut. Tuntui uutta ristiniveltä laittaessa tiukalta, mutta söi laakerirullat alta 1000 km:n. Yoken vaihto sitten lopuksi auttoi.

    Ei se kuppi taida tosiaan muodossa pysyä, jos tilaa löytyy ympäriltä...
     
  4. speedy

    speedy Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!