yoken ulostulo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jaketin, 16.5.2012.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    Kuinkas paljon yoke saa tulla ulos lootasta? olikos se tuuman verran?+

    oli tyrkyllä kardaani, joka on pari senttiä tarvittua lyhempi, eli tulis n. 2 tuumaa yoke ulos..

    Yoke on pidempää mallia...
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Valdoon mittasin kardaanin pituuden periaatteella:
    Yoke pohjaan ja siitä 20 mm ulos joka oli kardaanin mitta. Ainakin vielä on tuo tuolla kiinni pysynyt.
    Jos yoke on käytetty niin näet kuinka syvällä yoke normaalisti on pyörinyt ja paljonko tehdas oli suunnitellut yoken ulos. Voihan siitä tehdä jotain johtopäätöstä kardaanin mittaan.
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Auto jousituksen varassa, eli pyörillään ja joukki pohjasta ulkona 3/4" eli 19mm on suositus. Ei niil ammuta, et vähän enempi on parempi kun vähän vähempi. Kuriositeettina ni siin joukissa on ne rihlat ihan melkeenpä läpi asti ja pääty tukittu pakkaspropulla. Et jos menee liian syvään, ni se proppu vi lähtee kiitää ja sit ihmettelee et looraöljyy kuluu mut takapään stefa kutienki ihan kunnossa. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!